(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2019
Toimenkuva
Tilitoimistoasiakkaamme vahvistaa resurssejaan ja etsii Lappeenrantaan KIRJANPITÄJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen.

Roolissasi vastaat itsenäisesti yrityksien kirjanpidoista ja tilinpäätöksistä mahdollisine välitilinpäätöksineen sähköisessä toimintaympäristössä. Työ sisältää talouslukujen analysointia sekä tiivistä vuorovaikutusta asiakkaiden kanssa. Tehtäviin kuuluu myös työskentelyä tilitoimiston asiakkaiden tiloissa.
Odotamme sinulta
Odotamme, että sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja aiempaa kokemusta monipuolisista taloushallinnon tehtävistä. KLT-tutkinto ja konsernitilinpäätöstaito katsotaan eduksi, mutta eivät ole pakollisia vaatimuksia. Hyvän taustan tehtävään tarjoaa esimerkiksi aiempi työskentely tilitoimistoympäristössä, jonka myötä juokseva kirjanpito ja tilinpäätökset ovat tulleet tutuiksi. Viranomaisilmoituksien, verolakien tunteminen ja Netvisor-ohjelman osaaminen katsotaan eduksi. Mikäli hallitset palkanlaskennan on tehtäväkenttäsi laajempi tässä tehtävässä. Voit myös halutessasi opiskella palkanlaskentaa tehtävässä ellet ole vielä sen alan osaaja.

Työotteeltasi olet tarkka, oma-aloitteinen, ratkaisukeskeinen ja vastuuntuntoinen. Toivomme, että sinulta löytyy innokkuutta uusien tehtävien ja vastuiden haltuunottoon. Tehtävä edellyttää hyviä tiimityöskentelytaitoja sekä erinomaista suomen kielen taitoa. Työ on ajoittain melko nopearytmistä, joten toivomme että pystyt toimimaan tehokkaasti ja täsmällisesti kokonaisuuksista huolehtien. Tärkeintä on halu oppia uutta ja motivoitunut asenne työntekoon.
Muut tiedot
Tarjoamme sinulle tilaisuuden vaativassa ja palkitsevassa tehtävässä osana arvostettua tilitoimistoa, jossa koulutus- ja kehittymismahdollisuudet ovat hyvät. Prosessit ovat tarkasti hioutuneet ja perehdytysjakson jälkeen pääset työskentelemään itsenäisesti ammattitaitoisen tiimin tukemana.

Toivottavasti kiinnostuit! Lähetäthän nyt ansioluettelosi sekä hakemuksesi palkkatoiveineen ripeästi, kuitenkin 26.6.2019 mennessä osoitteessa www.vmp.fi. Haastatteluita käydään prosessin edetessä ja valinta tehdään sopivan henkilön löydyttyä.
Mahdollisiin tiedusteluihin vastaa VMP:llä Merja Teitto, puh. 040 307 5601 ajalla 17. - 20.6. tai sähköpostitse merja.teitto@vmp.fi.
Kesto
toistaiseksi voimassaoleva
Lisätietoja
Merja Teitto, Merja.Teitto@vmp.fi, 040 307 5601
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 26.06.2019 mennessä.