(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.6.2019

Etsimme nyt tilitoimistoasiakkaillemme kirjanpitäjiä vakituisiin työsuhteisiin. Asiakkaidemme toimipisteet sijaitsevat pääkaupunkiseudulla.

Työtehtävät

Työtehtäviisi kuuluu juokseva kirjanpito tilinpäätöksineen ja viranomaisilmoituksineen. Halutessasi pääset osallistumaan tilitoimiston asiakkaiden taloushallinnon prosesseihin kokonaisuudessaan. Osaamisesi mukaan vastuualueinasi voi olla esimerkiksi osto- ja myyntireskontraa, palkanlaskentaa sekä liiketoiminnan kehittämistä talouden näkökulmasta. Toimit asiantuntijana, joka auttaa asiakasta sen tarvitsemilla osa-alueilla taloudessa ja liiketoiminnassa.

Odotamme sinulta

Aiempaa kokemusta kirjanpidosta tilinpäätöksineen, tilitoimistokokemus on plussaa. Olet käyttänyt aiemmin jotain sähköistä taloushallinnon järjestelmää (esim. Visma Fivaldi, Netvisor, Procountor). Pystyt hyödyntämään sähköistä taloushallintoa toiminnassasi ja sen tehostamisessa. Sinulta löytyy kaupallinen koulutus (esim. merkonomi, tradenomi). KLT. tutkinto katsotaan eduksi, samoin kuin kokemus osto- ja myyntireskontrasta sekä palkanlaskennasta. 

Olet tarkka ja huolellinen työntekijä, joka haluaa suorittaa tehtävänsä oikein ja ajallaan Pystyt toimimaan oma-aloitteisesti sekä myös osana tiimiä. Tärkeintä on kuitenkin, että olet asiakaspalveluhenkinen ja haluat todella auttaa asiakasta tämän päivittäisessä arjessa ja toiminnassa. Otat vastuuta omasta työstäsi ja haluat oppia uutta sekä haastaa olemassa olevia käytäntöjä ja näkemyksiä. Omaat hyvän suomen ja englannin kielen suullisen sekä kirjallisen taidon. Muiden kielten osaaminen on plussaa.

Tarjoamme sinulle

Joustavan työn etätyömahdollisuuksineen. Pystyt vaikuttamaan siihen, miten haluat työsi suorittaa ja miten haluat sitä kehittää. Tilitoimistot tarjoavat loistavan mahdollisuuden oman osaamisesi kehittämiseen, sillä pääset näkemään erilaisia asiakkuuksia ja erilaisia liiketoimintatapoja. Modernit tilitoimistot tarjoavat joustavien työtapojen ohella, nykyaikaiset työvälineet sekä mahdollisuuden päästä oikeasti liiketoiminnan ytimeen. Saat vaikuttaa siihen, mihin suuntaan yritysten taloushallintoa viedään tulevaisuudessa.

Hakuprosessi

Huomioithan, että voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta. Liitä mukaan cv:si ja palkkatoiveesi.

Lisätietoja tarvittaessa

Workpower 360° Rekrytoija Emilia Järvenpää emilia.jarvenpaa@workpower.fi

Avainsanat: kirjanpitäjä, taloushallinto, tilitoimisto