(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä
Colliers International Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2019

Colliers International on johtava maailmanlaajuisesti toimiva kiinteistöliiketoiminnan palveluja tarjoava yritys. Toimimme 68 maassa, ja tarjoamme 14 000 ammattilaisen voimin asiantuntijaneuvontaa ja -palveluita maksimoidaksemme kiinteistöjen arvon niiden vuokraajille, omistajille ja sijoittajille. Kokenut johtoryhmämme, joka omistaa yli 40 % pääomastamme, on jo yli 20 vuoden ajan luonut alan huipputuottoja osakkeenomistajille. Vuonna 2018 yrityksen liikevaihto oli 2,8 miljardia dollaria (3,3 miljardia dollaria mukaan lukien tytäryhtiöt) ja yrityksellä oli yli 26 miljardia dollaria varoja hallinnassaan. Lue lisää tuottamastamme lisäarvosta osoitteessa corporate.colliers.com, Twitterissä @Colliers tai LinkedInissä.

Colliersin ammattilaiset ajattelevat ennakkoluulottomasti, jakavat loistavia ideoita sekä tarjoavat harkittuja ja innovatiivisia neuvoja vauhdittaakseen asiakkaidensa menestystä.

 

Haemme nyt Helsingissä tai Jyväskylässä sijaitsevalle toimistollemme kirjanpitäjää kokoaikaiseen vakituiseen työtehtävään.

Kirjanpitäjänä vastaat rahastoasiakkaidemme kiinteistö- ja asuntoyhtiöiden kirjanpidon tehtävistä. Tehtäviisi kuuluvat vastuullesi nimettyjen yhtiöiden kuukausittainen kirjanpito ja raportointi asiakkaillemme, sekä näiden yhtiöiden tilinpäätöksestä, konsernitilinpäätöksistä ja viranomaisraportoinnista vastaaminen.

 

Toivomme sinulta kaupallista koulutusta, konsernilaskentataitoa, vero-osaamista ja aikaisempaa kokemusta kirjanpidon hoitamisesta. Hyvä Excel-osaaminen on välttämättömyys. Työskentelet itsenäisesti aikatauluissa pysyen ja kommunikoit aktiivisesti sidosryhmien kanssa. Arvostamme asunto- ja kiinteistöyhtiöiden kirjanpito-osaamista sekä talouden tietojärjestelmien, Wintimen, OpusCapitan ja Baswaren käyttökokemusta. Luonteeltasi olet asiakaspalveluhenkinen, oma-aloitteinen, tarkka ja vastuuntuntoinen. Suomen kielen lisäksi tulet hyvin toimeen myös englannin kielellä.

 

Tarjoamme motivoivan työn osaavassa ja kehittyvässä organisaatiossa. Työskentelet yhdessä parhaiden asiantuntijoiden kanssa työntekijöistään huolehtivassa yrityksessä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimin esimies Erja Takala, puh. 0500 912 091.

Tartu haasteeseen ja täytä sähköinen hakemus 31.5.2019 mennessä.