(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä
SOK Palveluässä

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2019
Etsimme nyt uutta kirjanpitäjäkollegaa SOK Palveluässään. SOK Palveluässä toimii S-ryhmän omana talous- ja palkkahallinnon palvelukeskuksena. Asiakkaisiimme kuuluu S-ryhmän yritykset Suomessa ja tehtävänämme on kehittää ja tuottaa talouden prosesseja, jotka ulottuvat kaikkiin S-ryhmän toimialoihin. Tärkein peruspilarimme on osaava henkilökunta, joka on tehokkaan ja laadukkaan toimintamme sydän.

Etsimme nyt joukkoomme kirjanpitäjää vakituiseen työsuhteeseen Helsingin Pitäjänmäkeen. Kollegoiksesi saat 210 talous- ja palkkahallinnon ammattilaisten joukon, jotka toimivat kahdella paikkakunnalla Helsingissä ja Kajaanissa.

Minkä parissa pääset työskentelemään? Kirjanpitäjän tehtävässä saat vastuullesi nimettyjen asiakasyritysten kirjanpidon kokonaisuudet. Tehtävässäsi tulet tekemään tiivistä sidosryhmäyhteistyötä asiakkaiden suuntaan. Tämän lisäksi tehtäviisi kuuluu esimerkiksi:

• Muistiotositteet ja kuukausijaksotukset
• Varastolaskenta
• Käyttöomaisuus, laskenta ja kirjaukset
• Täsmäytykset ja tarkistukset mm. konserniyhtiöiden tase-erät
• Operatiiviset erät, poikkeavuudet
• Tilinpäätös
• Viranomaisyhteydet

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus ja aikaisempaa työkokemusta kirjanpidosta ja tilinpäätöksistä SAP-ympäristössä. Tämän lisäksi ymmärrät taloushallinnon kokonaisuuden ja tunnet olosi kotoisaksi Excelin sekä erilaisten järjestelmien kanssa. Olet itsenäinen ja oma-aloitteinen tiimin jäsen, jolta löytyy hyvät priorisointi- ja organisointitaidot. Pahitteeksi ei ole, jos olet jo kartuttanut kokemusta suurten yritysten ulkoisesta laskennasta. Lisäksi toivomme, että haluat laajentaa osaamista myös operatiiviseen laskentaan ja haluat kehittyä ammatillisesti kanssamme. Ennen kaikkea tässä tehtävässä on tärkeää positiivinen ja asiakaspalveluhenkinen työote, johon pyrimme joka päivä työssämme.

Me tarjoamme taloushallinnon osaajalle aidosti monipuolisen tehtävän ja mahdollisuuden perehtyä usean eri liiketoiminta-alueen kirjanpitoon. Työssäsi sinua tukee S-ryhmän osaava asiantuntijoiden joukko. Tarjoamaan myös mahdollisuuden osallistua erilaisiin kehityshankkeisiin ja projekteihin. Mielenkiintoisen toimenkuvan lisäksi saat Pitäjänmäestä työpisteen ja iloiset työkaverit SOK Palveluässästä – meillä on hyvä porukka täällä tukenasi. Lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkan sekä S-ryhmän kattavat henkilöstöedut: https://www.s-kanava.fi/web/s-ryhma/s-ryhman-henkilostoedut Kuulisimme sinusta seuraavaksi mielellämme lisää, joten jos saimme sinut innostumaan, pääset jättämään hakemuksesi oheisen linkin kautta keskiviikkoon 26.5. mennessä. Jos jäit vielä pohtimaan tai haluat jutella tehtävästä lisää, Carina Viinikka juttelee mielellään kanssasi. Parhaiten tavoitettavissa 16.5 klo 9:00-11:00 sekä 22.5 klo 9.00-11:00, puhelinnumerosta 010 76 82026 tai voit myös laittaa sähköpostia osoitteeseen carina.viinikka@sok.fi