(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä
RekryDiili Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2019

RekryDiili on monipuolinen henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, soveltuuvuusarvoinnit sekä headhunting.

Haemme nyt asiakkaallemme kirjanpitäjää vakituisen työsuhteen, jolla kykyä kasvaa controller tehtäviin.

Tehtävä sisältää monipuolisia taloushallinnon tehtäviä kuukausikirjanpidon hoitamisesta ja palkanlaskennasta aina tilinpäätöksiin, budjetointiin ja taloushallinnon prosessien kehittämiseen. Kykenet luomaan uusia, soveltuvia raportointimalleja ja suorituskykymittaristoja ja opastat toimistomme muita kirjanpitäjiä sisäisen laskennan alalla. Pätevöidyttyäsi kykenet toimimaan asiakasyritysten johdon taloudellisena neuvonantajana. Toimenkuva muokkautuu valittun henkilön mukaan.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa taloushallinnon tutkintoa, hyvää kirjanpidon, tilinpäätösten osaamista ja ymmärrystä kassavirtalaskelmista sekä positiivista asennetta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja analyyttista ajattelutapaa. Osaat toimia luontevasti itsenäisesti sekä osana tiimiä. Hallitset kokonaisuuksia ja löydät olennaisen taloudellisen tiedon joukosta. Omaat ajantasaiset tietotekniset taidot ja sinulla on kokemusta sähköisistä taloushallinnon järjestelmistä (Netvisor ja Fivaldin osaaminen etu). Palkanlaskentakokemus ja kiinteistöalan tuntemus katsotaan myös eduksi.

Pääset työskentelemään osana kasvavaa ja kehittyvää tilitoimistoa, jossa sinusta pidetään hyvää huolta. Saat mahdollisuuden olla mukana kehittämässä niin omaa toimenkuvaasi kuin koko yrityksen toimintaa. Pääset tekemään monipuolista ja vaihtelevaa työtä mukavassa työyhteisössä joustavin työajoin ja hyvin työsuhde-eduin.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laita hakemus ja CV osoitteessa https://rekrydiili.fi/avoimet-tyopaikat/

Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Saarijärvi p. 044 337 4707.

.