(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä
PHM Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2019

Haemme nyt tiimiimme vakituiseen työsuhteeseen kirjanpitäjää hoitamaan tytäryhtiöiden kirjanpitoa ja tilinpäätöksiä. Toimit osana kirjanpitotiimiä vastaten nimettyjen tytäryhtiöiden kirjanpidosta ja juoksevasta talouden hoidosta kokonaisvaltaisesti sisältäen kuukauden katkot, ostolaskujen käsittelyn, palkanlaskennan sekä vuositilinpäätökset. Keskitämme koko ajan tytäryhtiöidemme kirjanpitoa Porvooseen ja osallistut juoksevan kirjanpidon lisäksi myös uusien tytäryhtiöiden kirjanpidon haltuunottoon, joista sen jälkeen tulee sinun yhtiöitäsi. Konsernimme on kehittyvässä iässä ja toivomme sinun osallistuvan aktiivisesti myös kirjanpidon prosessien kehitykseen. Sinulla on halua ja kykyä haastaa totuttuja näkemyksiä ja koet mieluisaksi ruutiinien lisäksi myös uuden oppimisen ja muutoksen. Henkilönä tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa ja pidät tiimityöstä. Olet myös hyvä organisoimaan omaa tekemistäsi ja ajankäyttöäsi.

Odotamme sinulta

- Tehtävään soveltuvaa laskentatoimen koulutusta ( esim. tradenomi)
- Vähintään 3-5 vuoden työkokemusta kirjanpidosta ja tilinpäätöksestä

- Yhteistyökykyä, oma-aloitteisuutta ja joustavuutta

- Tarkkuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn

Katsomme eduksesi

- Kirjanpidon järjestelmän ( Visma Fivaldi ) käyttökokemuksen

- Kokemuksen palkanlaskennasta

- Kokemuksen konserniympäristössä toimimisesta tai useamman yhtiön taloushallinnon samanaikaisesta hoitamisesta

Tarjoamme itsenäisen ja vastuullisen tehtävän, mukavan ja kannustavan työyhteisön sekä mahdollisuuksia kehittyä nopeasti kasvavassa Suomalaisessa kiinteistöhuoltoalan konsernissa. Tehtävä alkaa sopivan henkilön löydyttyä mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä. Talousjohtaja Petri Pellonmaa kertoo sinulle mielellään lisää tehtävästä. puh: 040 - 568 3841.

Hakuohjeet:

Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksen, palkkatoiveineen ja CV:n sähköpostilla osoitteeseen petri.pellonmaa@phm.fi

Käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 20.5.2019 mennessä.

Tervetuloa joukkoomme !