(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä
CapMan Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2019

 

Haemme uutta kykyä.

 

Kirjanpitäjä Jyväskylään

 

Innostutko numeroista, oletko työtä pelkäämätön, onko sinulla on kokemusta kirjanpidosta? Oletko  positiivinen tiimipelaaja ja haluat haastaa itsesi oppimaan uutta? Haluatko osaksi kasvavaa kansainvälistä asiantuntijaorganisaatiota, joka avaa näköalapaikan kiinteistöliiketoimintaan? Jos vastauksesi on kyllä, saatat olla juuri meille se oikea henkilö!

Etsimme nyt CapManin kiinteistörahastojen taloushallintotiimiin Jyväskylän toimipisteeseemme  sinua, osaava taloushallinnon ammattilainen. Me olemme asenteeltamme nälkäisiä mutta nöyriä, ja osaamme keittää itse kahvimme. Osana tiimiämme pääset työskentelemään osana asiantuntevaa organisaatiota, jonka kulttuuria leimaavat ammattitaito ja samalla välitön mutkattomuus. Saat käyttöösi CapMan Groupin kattavat ja monipuoliset henkilöstöedut ja joustavat työajat sekä tueksesi kannustavan työyhteisön.

Kirjanpitäjänä työskentelet CapManin kiinteistöpääomarahastojen taloushallinnon tehtävissä. Toimit kymmenen hengen tiimissä ja raportoit talouspäällikölle. Työpäiväsi koostuvat vastuullesi kuuluvien kiinteistö- ja holdingyhtiöiden kirjanpidosta, vuokralaskutuksesta, tilinpäätöksistä, viranomaisraportoinnista, verotukseen liittyvistä tehtävistä, raportoinnista ja muista tiimiemme tehtävistä.

Sinulla on tehtävään soveltuvaa taloushallinnon koulutusta ja työkokemusta kirjanpidon tehtävistä.  Toimit tehokkaasti ja hymysi säilyttäen myös paineen alla. Sinulla on reipas asenne ja aito kiinnostus taloushallintoon ja tuot esiin rohkeasti myös kehitysideoita.  Kirjanpidon ohjelmistojen lisäksi hallitset erinomaisesti MS Office -ohjelmat, erityisesti Excelin. Olet valmis työskentelemään myös englanniksi. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Hae tehtävään heti tai viimeistään sunnuntaihin 19.5. mennessä täyttämällä hakemus osoitteessa https://www.capman.com/fi/company/careers/. Liitä mukaan CV:si sekä palkkatoivomuksesi. Toimithan nopeasti, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävä on vakituinen.

Jos kaipaat lisätietoja tehtävästä, soita talouspäällikkö Jukka Taskiselle, puh. 040-536 9945 tai jukka.taskinen@capman.com.