(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.4.2019
Etsimme kokoaikaista kirjanpitäjää Tilitoimisto Balart Oy:lle! Huolehdit pienten yritysten kirjanpidosta ja siihen liittyvistä taloushallinon työtehtävistä. Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva koulutus (esimerkiksi tradenomi tai taloushallinnon merkonomi) ja olet jo kerryttänyt kokemusta kirjanpidosta. Lue lisää ja hae paikkaa heti!
KUVAUS
Tarjoamme


* Nuorekkaan työyhteisön, joka kouluttaa ja kehittää tiimiänsä aktiivisesti ja jatkuvasti
* Mahdollisuuden oppia ja kehittyä kirjanpidosta ja taloushallinnon tehtävistä
* Kirjanpitäjänä pääset tekemään kokonaisvaltaista ja monipuolista työtä


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Pienten yritysten kirjanpito
* Palkanlaskenta
* Tilinpäätökset
* Asiakaspalvelu


Tässä positiossa pääset työskentelemään noin kymmenen hengen nuorekkaassa tiimissä. Pääset tekemään monipuolisia tilitoimiston tehtäviä ja Sinulla on mahdollisuus kehittyä ja oppia uutta.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Järjestelmällinen
* Huolellinen
* Vastuuntuntoinen


Etsimällämme henkilöllä on:


* Tehtävään soveltuva koulutustausta (AMK tai taloushallinnon merkonomi)
* 1-2 vuotta kokemusta kirjanpidosta tai vastaavista työtehtävistä
* Hyvät vuorovaikutustaidot ja halu oppia uutta
* Tarkka ja asiakaspalveluhenkinen työote


Etsimme avointa ja innokasta työntekijää, jolla on halu ja into oppia uutta. Työtavoiltasi olet oma-aloitteinen, tarkka ja uskallat kysyä, jos sinulla herää kysymyksiä. Olet yhteydessä eri yhteistyötahoihin, jonka vuoksi tehtävässä menestyminen vaatii myös asiakaspalveluhenkisyyttä. Sinulla on sujuvat vuorovaikutustaidot niin suomeksi kuin englanniksikin.

Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 37,5h/vk, 12 kuukautta
* Sijainti: Albert Petreliuksen katu 3, Vantaa
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Tilitoimisto Balart Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Balart Oy toimii yritysten tukena ottamalla tehtäväkseen taloushallinnon rutiinit vapauttaen näin yrittäjän keskittymään oman liiketoimintansa harjoittamiseen. Tilitoimisto Balart Oy:n tuntee laajan asiakaskunnan ansiosta yritysten erilaiset taloushallinnon tarpeet ja panostaa pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin räätälöimällä palvelunsa yrityksesi todellisten tarpeiden mukaisiksi.