(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä
Poolia Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2019

Esittely

Asiakasyrityksemme on vakavaraisen amerikkalaisen pörssiyrityksen suomalainen tytäryhtiö, jolle nyt etsimme reipasta ja aikaansaavaa KIRJANPITÄJÄÄ Helsingin Ruoholahteen määräaikaiseen työsuhteeseen. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestää vähintään kolme kuukautta.

Työtehtävät

Työskentelet viiden hengen tiimissä ja toimenkuvaasi tulee kuulumaan erilaisia kirjanpidon rutiineja, tilastoja, alv-ilmoituksia, tase-erittelyitä, tilien täsmäytyksiä, pankkitilien kirjauksia, edelleen laskutusta, matkalaskujen käsittelyä, muistioita ja jaksotuksia.

Edellytykset

Odotamme, että sinulla on kokemusta yllämainituista kirjanpitoon liittyvistä tehtävistä ja olet tarkka sekä luotettava ja sinulla on ryhdikäs ote työhön. Suomen lisäksi kommunikoit sujuvasti myös englanniksi ja sinulla on aiempaa kokemusta SAPin käytöstä.

Lisätiedot

Haethan tehtävää heti hakuohjeiden mukaan ja liitä hakemukseesi myös palkkatoiveesi!

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. Käyttöehdot ja rekisteriseloste

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter