(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä
Colliers International Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2019

Haemme nyt Helsingin Pasilassa sijaitsevalle toimistollemme kirjanpitäjää kokoaikaiseen vakituiseen työtehtävään.

Kirjanpitäjänä vastaat rahastoasiakkaidemme kiinteistö- ja asuntoyhtiöiden kirjanpidon tehtävistä. Tehtäviisi kuuluvat vastuullesi nimettyjen yhtiöiden kuukausittainen kirjanpito ja raportointi asiakkaillemme, sekä näiden yhtiöiden tilinpäätöksestä, konsernitilinpäätöksistä ja viranomaisraportoinnista vastaaminen.

Toivomme sinulta kaupallista koulutusta, konsernilaskentataitoa, vero-osaamista ja aikaisempaa kokemusta kirjanpidon hoitamisesta. Hyvä Excel-osaaminen on välttämättömyys. Työskentelet itsenäisesti aikatauluissa pysyen ja kommunikoit aktiivisesti sidosryhmien kanssa. Arvostamme asunto- ja kiinteistöyhtiöiden kirjanpito-osaamista sekä talouden tietojärjestelmien, Wintimen, OpusCapitan ja Baswaren käyttökokemusta. Luonteeltasi olet asiakaspalveluhenkinen, oma-aloitteinen, tarkka ja vastuuntuntoinen. Suomen kielen lisäksi tulet hyvin toimeen myös englannin kielellä.

Tarjoamme motivoivan työn osaavassa ja kehittyvässä organisaatiossa. Työskentelet yhdessä parhaiden asiantuntijoiden kanssa työntekijöistään huolehtivassa yrityksessä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimin esimies Erja Takala, puh. 0500 912 091.

Tartu haasteeseen ja täytä sähköinen hakemus 30.4.2019 mennessä.