(Poistunut julkaisusta)

kirjanpitäjä
Vantaan seurakunnat, Vantaan seurakuntien palvelukeskus, Talouspalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.3.2019

Vantaan seurakuntayhtymän palvelukeskuksen talouspalveluissa on haettavana

KIRJANPITÄJÄN TEHTÄVÄ

1.5.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Kirjanpitäjän tehtäviin kuuluu seurakuntayhtymän talouspalveluiden kirjanpidon tehtävät kokonaisuudessaan. Lisäksi valittavan henkilön tehtäväalueeseen kuuluu henkilöstöpalveluissa tuntipalkkojen ja palkkioiden käsittelyä sekä kokemuslisäpäätösten valmisteluun osallistuminen.

Pätevyysvaatimuksena on soveltuva korkeakoulu- tai ammatillinen tutkinto. Lisäksi edellytämme tarkkuutta, huolellisuutta, paineensietokykyä ja joustavaa työskentelytapaa.

Eduksi katsomme seurakuntahallinnon ja -toiminnan tuntemuksen, hyvät vuorovaikutus- ja ICT-taidot. Arvostamme itsenäistä työotetta sekä käytännön kokemusta talous- ja palkanlaskennan tehtävistä ja niihin liittyvistä tietojärjestelmistä.

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työn vastaanottamista. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Viran palkkaus sijoittuu kirkon yleisen palkkausjärjestelmän vaativuusryhmään 501 ja sen peruspalkka on 2297,43 euroa/kk. Lisäksi voidaan maksaa työkokemuksen perusteella määräytyvää palkanosaa, jonka suuruus on enintään 15 % tehtävän peruspalkasta.

Hakemusten tulee olla perillä viimeistään 12.4.2019 klo 15.00. Virkaa haetaan ensisijaisesti täyttämällä sähköinen hakulomake KirkkoHR-palvelussa, johon pääsee osoitteesta sakasti.fi/tyopaikat.

Lisätietoja tehtävästä antaa vs. talouspäällikkö Jukka Parvinen p. 044 422 0358.