(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä
Kirkkohallitus, Kirkon palvelukeskus

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.3.2019

Haemme Kirkon palvelukeskukseen toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen eläkkeelle siirtyvien kollegoiden tilalle

kahta (2) Kirjanpitäjää

Huom! Hakuaikaa on jatkettu.

Kirjanpitäjän tehtävässä hoidat asiakkaidemme kirjanpitoa osana kirjanpidon tiimiä. Huolehdit itsenäisesti heidän kirjanpidostaan ja tilinpäätöksen laadinnasta. Toivomme, että olet luonteeltasi positiivinen ja hyvillä vuorovaikutustaidoilla varustettu tiimipelaaja, jolla on kiinnostusta oman asiantuntijuuden kasvattamiseen.

Tarjoamme vakinaisen työn viihtyisissä toimistotiloissa, perehdytyksen työhösi ja liukuvan työajan, jolloin voit sovittaa työn joustavasti elämäntilanteeseesi sopivaksi. Työntekopaikka on Kirkon palvelukeskuksen Oulun tai Porvoon toimipaikka.

Tehtävään valittavalta edellytämme soveltuvaa ammatillista koulutusta tai tutkintoa ja kokemusta laskentatoimen tehtävistä. Toiseen avoinna olevasta tehtävästä vaaditaan sujuvaa ruotsin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Eduksi katsotaan kokemus SAP toiminnanohjausjärjestelmästä ja seurakuntatalouksien taloushallinnosta.

Jos pidät haasteista ja olet innostunut työskentelemään organisaatiossa, jossa on tekemisen meininki, hae meille töihin! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten toimi nopeasti.

Palkkaus määräytyy Kirkon yleisen virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 501 (peruspalkka 1.4.2019 alkaen 2 225,64 €/kk) mukaan, minkä lisäksi maksetaan vuosisidonnaista palkanosaa, joka perustuu valitun henkilön työkokemukseen. Tehtävässä sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä 29.3.2019 klo 9 - 11 Heli Inkala p. 040 1426 237 tai 2.4.2019 klo 10-11 Päivi Sarkkinen p. 040 1426 609.

Hakemukset pyydämme sähköisen rekrytointipalvelumme kautta www.sakasti.fi / pikalinkit / Kirkon avoimet työpaikat maanantai 22.4.2019 klo 15 mennessä.