(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019

Asiakkaamme Axactor Finland (ent. Suomen Perintätoimisto) on luotettava kansainvälinen perintäalan yritys, jonka palveluita käyttää jo lähes kymmenet tuhannet asiakkaat. Yritys tarjoaa perintään ja luotonhallintaan liittyviä palveluita niin yrityksille kuin yksityishenkilöille. 

Haemme Axactor Finland Oy:lle Jyväskylään kirjanpitäjää vastaamaan yrityksen kirjanpidosta sekä reskontran hoidosta.

Työnkuvaus

Kirjanpitäjän työtehtäviin kuuluu mm. jokapäiväiset kirjaukset, muistiokirjaukset, erilaisten raporttien valmistelu ja seuranta, tiedottamista verottajalle sekä ALV- ja tiliseurantaa. Kirjanpidon ohella myös myynti- ja ostoreskontran hoito kuuluu kirjanpitäjän tehtäviin. Reskontratehtäviin kuuluu laskutusseurantaa, laskujen läpikäymistä ja tarkastusta, jonkin verran laskutusta sekä yleinen vastuu reskontrasta ja sen oikeasta ajallisuudesta. Työ on säännöllistä kokoaikaista päivätyötä liukuvalla työajalla.

Työn edellytykset

Tehtävässä menestyminen vaatii kaupallista koulutusta, esim. (merkonomi, tradenomi). Toivomme, että hakijalla on aiempaa kokemusta kirjanpitotyöstä, mutta huomioimme myös vastavalmistuneet alasta kiinnostuneet henkilöt. Työ edellyttää sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa, mutta myös englannin kieltä täytyy riittävästi osata, sillä osa yrityksen sisäistä viestintää tapahtuu englanniksi. Osaat myös sujuvasti käyttää jotain kirjanpito-ohjelmaa sekä Office-ohjelmia. 

Kirjanpitäjän työ edellyttää tarkkuutta, itsenäistä työskentelyotetta sekä ymmärrystä kuukausittaisesta rutiinista. Mikäli olet omatoiminen, paineensietokykyinen, joustava sekä ennen kaikkea alasta sekä omasta kehittymisestä kiinnostunut, voit olla etsimämme henkilö.

Tässä työyhteisössä työt tehdään asiantuntevasti, työniloa ja huumoria unohtamatta.

Kurkkaa tämä video, niin saat lisätietoja työympäristöstä.

https://youtu.be/kJVYDvyqeI8

Mitä työ tarjoaa

Kirjanpitäjänä pääset työskentelemään kasvavassa ja kehittyvässä kansainvälisessä yrityksessä. Työhösi saat hyvän perehdytyksen, sillä yritys panostaa uusien työntekijöiden mahdollisimman jouhevaan työn aloitukseen. Suomen Perintätoimistossa on mukava ja motivoitunut työporukka, jossa kunnioitetaan toinen toistaan ja töitä tehdään tavoitteellisesti yhdessä. Työ on vakituinen ja kokoaikainen päivätyö ja yritys tarjoaa työntekijöilleen myös hyvät työsuhde-edut. Palkkaus on Taloushallintoalan tes:n mukaan.

Hakuprosessi

Tämä rekrytointi toteutetaan yhteistyössä rekrytointipalveluyritys WorkPowerin kanssa. Mikäli koet, että tässä voisi olla paikka juuri sinulle, täytäthän hakemuksen WorkPowerille mahdollisimman pian. Huomioithan, että aloitamme haastattelut jo hakuajalla. Toivottu työn aloitus on 1.4.

Lisätietoja tehtävästä:

Niina Riikonen, Asiakkuuspäällikkö

niina.riikonen@workpower.fi

045-1110029 (klo 14-15:30)

 

Avainsanat: kirjanpitäjä, kirjanpito, reskontra, toimistotyö, kokoaikatyö, päivätyö