(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä
NIEMCO Management Oy / Talousosaamo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2019

 

Haemme Taloushallinnon ammattilaista

 

NIEMCO Management Oy on keskittynyt Business Parkien sekä perinteisten toimisto- ja liikekiinteistöjen manageeraus- ja isännöintipalveluihin. Asiakkaamme ovat pääosin kotimaisia institutionaalisia kiinteistösijoittajia. Yhtiömme taloushallinnosta vastaa Talousosaamo Oy, johon haemme kiinteistöyhtiöiden kirjanpidosta vastaavaa ammattilaista tiimiimme.

 

Tehtävässä pääset hoitamaan kohteiden taloushallintoa itsenäisesti, kuitenkin tarvittaessa Talousosaamon tuki apunasi. Toimit tiiviissä yhteistyössä kohteiden kiinteistöpäälliköiden kanssa, vastaten kiinteistöyhtiöiden taloushallinnon toimialueesta.

 

Toivomme sinulta kaupallista koulutusta, tilinpäätöstaitoa, vero-osaamista ja aikaisempaa kokemusta kiinteistöyhtiöiden kirjanpidon hoitamisesta. Aikaisempi kokemus kirjanpidosta on etu, mutta soveltuva laskentatoimen koulutus ja kyky oppia sekä vastuullinen asenne, antavat myös hyvät valmiudet tehtävään. Aikaisempi kokemus Fivaldi-ohjelmistosta ja hyvä Excel osaaminen auttavat tehtävässä.  Arvostamme oma-aloitteisuutta ja tiimityöskentelykykyä.

 

Tarjoamme sinulle vakituisen toistaiseksi voimassa olevan mielenkiintoisen ja motivoivan työn, jossa sinulla on tarvittaessa tilitoimiston tuki käytössäsi. NIEMCO Management Oy tarjoaa viihtyisän ja osaavan työympäristön kiinteistöalan asiantuntijoiden keskuudessa. Toimipisteemme sijaitsee Kutomo Business Parkissa Helsingin Pitäjänmäessä.

 

Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesesi palkkatoiveineen ja CV viimeistään 22.3.2019 sähköpostilla: miika.niemi@niemco.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä. Lisätietoja antaa Miika Niemi p. 0400 650 991.