Kirjanpitäjä
Tilitoimisto Edustustili Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2019

Liity tiimiimme ja tule kasvamaan kanssamme tulevaisuuden taloushallinnon asiantuntijaksi!

 

Etsimme Helsingissä sijaitsevan tilitoimistomme monitaitoiseen tiimiin

Asiakasvastuullista kirjanpitäjää

vakituiseen työsuhteeseen.

 

Meillä pääset osaksi vankan kokemuksen omaavaa tiimiämme. Tarjoamme sinulle mahdollisuudet kehittää jatkuvasti omaa asiantuntijuuttasi sekä ottaa vastuuta ja haasteita vastaan oman osaamisesi ja taitojesi mukaan. Meillä saat käyttöösi nykyaikaiset työvälineet ja sähköiset taloushallinnon järjestelmät, joiden avulla työnteko on edistyksellistä ja mielekästä. Tarjoamme sinulle valmiin asiakaskunnan, tiimin tuen sekä sitoutuneen työnantajan, joka on valmis panostamaan kehitykseesi ja tukemaan sinua siinä. Yrityksemme viihtyisät toimitilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien ja junaradan varrella Helsingin Pukinmäessä.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä vähintään kahden vuoden kokemusta taloushallinnon tehtävistä ja tilinpäätöksistä. Toimenkuva edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa, englannin kielitaito katsotaan eduksesi.

Yllä mainittujen lisäksi arvostamme oma-aloitteisuutta, tarkkuutta, luotettavuutta sekä hyviä yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja. Toivomme, että etsimämme henkilö on valmis kasvamaan kanssamme yrityksen mukana.

Työ alkaa joustavasti kevään aikana sopimuksen mukaan. Toiveissamme olisi henkilö, joka voisi työskennellä osa-aikaisesti 31.8.2019 asti, jonka jälkeen on mahdollisuus kokoaikaiseen työsuhteeseen. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

 

Oletko etsimämme vahvistus tiimiimme? Lähetäthän ansioluettelosi sekä hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostitse rekrytointivastaavalle Janina Hämäläiselle, janina.hamalainen@edustustili.fi, 31.3.2019 mennessä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1234459
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Sähköposti: Lähetä sähköpostia
  • Sijainti: Helsinki