(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä
TA-Yhtymä Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2019

Haemme nyt Espooseen TA-Yhtymä Oy:n palvelukseen osaavaa ja innostunutta

Kirjanpitäjää

Nautitko mielenkiintoisesta ja laaja-alaisesta tehtäväkentästä? Haluatko työskennellä itsenäisesti mutta osana mukavaa ja toisiaan tukevaa työporukkaa?

Tehtäviisi kirjanpitäjänä kuuluu nimettyjen yhtiöiden kuukausittainen kirjanpito, tilinpäätösten laadinta ja viranomaisraportointi. Tehtävä on monipuolinen ja sinulla on hyvä mahdollisuus kehittyä kirjanpidon moniosaajaksi. Työskentelet osana neljän henkilön kirjanpitotiimiä talouspäällikön alaisuudessa.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja vahva käytännön kokemus kirjapidon tehtävistä ja mielellään konsernitilinpäätöksen laadinnasta. Olet oma-aloitteinen, tarkka ja täsmällinen työssäsi. Sinulla on kyky hankkia itsenäisesti tietoa ja soveltaa sitä käytäntöön. Pyrit jatkuvasti kehittymään ja löydät ratkaisuideoita toimintamme kehittämiseksi.

Microsoft Office – ohjelmat ovat sinulle tuttuja eikä tietotekniikka tuota ongelmia. Sonet Premium -ohjelman osaamisesta on etua tehtävän hoitamisessa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän, valtakunnallisen asumispalveluyrityksen edut sekä hyvät mahdollisuudet ammattitaidon kehittämiseen. Työyhteisömme on rento ja innostunut ja toimintaamme leimaa reipas tekemisen meininki. Tukenasi toimii asiantunteva ja motivoitunut joukko kiinteistöalan huippuosaajia.

Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävistä antaa talouspäällikkö Marjut Moipio-Hopponen p. 040 7063 187 tai marjut.moipio-hopponen@ta.fi.

Jätäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään su 17.2.2019 rekry@ta.fi.