(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä
Nets

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2019

Haluamme vahvistaa kirjanpitotiimiämme osaavalla ammattilaisella. Oletko sinä etsimämme henkilö?

Haemme Helsingin Vallilassa sijaitsevaan toimipisteeseemme kirjanpitäjää kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen. Kolmehenkisen tiimimme jäsenenä pääset työskentelemään monipuolisten taloushallinnon tehtävien parissa korttimaksamisen eturintamassa.

Työnkuvaasi kuuluvat ensisijaisesti kauppiaiden, pankkien ja kansainvälisten korttiyhtiöiden välisten maksutapahtuma-aineistojen kirjanpito sekä Netsin tuottamien palveluiden laskutus pankeilta. Lisäksi vastaat yhdessä tiimin muiden jäsenten kanssa Netsin Suomen liiketoiminnan tuloksen ja taseen analysoinnista sekä tase-erittelyistä ja täsmäytyksistä. Korttimaksamisen asiantuntijana tulet olemaan liiketoiminnan tukena monipuolisissa kehitysprojektitehtävissä, esim. automatisointi- ja robotiikkaprojektit. Sinulla on myös aktiivinen rooli kirjanpitoprosessiemme kehittämisessä.  

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa kaupallista tutkintoa (esim. Tradenomi/BBA), sekä usean vuoden työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Lisäksi arvostamme vahvaa ymmärrystä kirjanpitoprosesseista, sekä tarkkaa ja analyyttistä työskentelytapaa. Hyvä englannin kielen taito ja MS Excelin edistynyt osaaminen ovat edellytyksinä tehtävässä menestymiselle. Kokemus pankki- tai korttimaksutoimialalta katsotaan eduksi. Luonteeltasi olet proaktiivinen, tiedonhaluinen, joustava ja positiivinen.

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemus Netsin Career -sivujen kautta viimeistään 03.03.2019

Lisätietoa tehtävästä antaa Mika Perttula +358 50 337 3841.