(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä
TS-Yhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2019

Haemme palvelukseemme TS-Yhtymän taloushallinnon palvelukeskuksen kirjanpitotiimiin kirjanpitäjää, jolla on jo useamman vuoden työkokemus kirjanpidosta ja tilinpäätöksien laatimisesta.

Tehtäviisi kuuluu valittujen konserniyritysten kirjanpidon, tilinpäätösten, verotuksen ja viranomaisraportoinnin hoitaminen. Kokemus konsernitilinpäätöksen laatimisesta on eduksi.

Olet luonteeltasi tarkka, ahkera ja huolellinen ja otat vastuun työstäsi. Kykenet työskentelemään systemaattisesti, analyyttisesti sekä ratkaisukeskeisesti ja omaat hyvän paineensietokyvyn ja asiakaspalveluasenteen. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja haluat edelleen ylläpitää ja kehittää ammattitaitoasi.

Työsuhde on vakituinen. Olet osa kirjanpitotiimiämme ja työpaikkasi on Turun Artukaisissa. Työsi on hyvin itsenäistä ja voit vaikuttaa itse pitkälti siihen, miten työpäiväsi rakennat. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä oman tiimisi lisäksi hoitamiesi yhtiöiden henkilöiden ja muiden taloustehtävissä konsernissa toimivien henkilöiden kanssa.

Käytössämme on Aditron Intime kirjanpito-ohjelmisto, Clausionin Financial Performance Management (FPM) konsernilaskennassa ja Baswaren P2P SAAS ostolaskujen käsittelyssä.

Lisätietoa tehtävästä antaa tarvittaessa talousjohtaja Juha Laine p. 02 269 3300, jonka tavoittaa parhaiten ma 4.2. klo 9–11 tai to 7.2. klo 12–14.

Lähetä hakemuksesi CV:llä varustettuna palkkatoivomuksineen viimeistään 17.2.2019 osoitteeseen juha.laine@ts.fi. Tehtävä on tarkoitus täyttää mahdollisimman pian, jopa ennen hakemusajan päättymistä, joten toimi nopeasti.