(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä
Wippii Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.2.2019

Asiakasyrityksemme Newsec on kasvanut voimakkaasti ja kasvun tukemiseksi he tarvitsevat lisää oma-aloitteisia ja osaavia tiimipelaajia osaksi taloushallinnon dynaamista tiimiä. Mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi he kouluttavat henkilökuntaansa jatkuvasti ja kannustavat itsensä kehittämiseen. He tarjoavat erinomaisen näköalapaikan kiinteistösijoitusalalla sekä dynaamisen, asiantuntevan ja rennon työyhteisön, jossa tukenasi ovat mukavat ja osaavat kollegat. Tehtävä on kokopäiväinen ja he hakevat vahvistusta sekä Turun että Helsingin toimipisteisiin.

Kirjanpitäjänä (Accountant) toimit Newsecin arvojen mukaisesti:

PASSION FOR COLLEAGUES AND CLIENTS
Olet osa kotimaisia ja kansainvälisiä kiinteistösijoittajia palvelevaa taloushallinnon tiimiä. Vastaat asiakkuuksien kirjanpidoista, tilinpäätöksistä, veroilmoituksista ja raportoinnista. Työ edellyttää tiimityötaitoa, halua palvella asiakkaita sekä halua kehittyä ja oppia uutta.

EXCELLENCE
Olet oma-aloitteinen ja tarkka. Sinulla on perusosaaminen yhtiöiden kirjanpidon hoitamisesta, sekä tilinpäätöksien ja veroilmoitusten teosta. Käytät sujuvasti MS Office -ohjelmia, erityisesti Exceliä. Arvostamme muutaman vuoden aiempaa kokemusta kiinteistöalalta, mutta se ei ole välttämätöntä. Suomen kielen lisäksi kommunikoit myös englannin kielellä.

INNOVATION
Olet kiinnostunut kehittämään omaa toimintaasi ja yhteistyötä eri tiimien välillä. 

INTEGRITY
Olet tarkka ja täsmällinen asiakkaidemme kiinteistösijoituksiin liittyvän tiedon käsittelyssä ja asennoitunut tuottamaan asiakkaillemme pitkän tähtäimen lisäarvoa. 

Takaamme nopean rekrytointiprosessin!

Hakiessasi meidän kautta ja täyttäessäsi tehtävässä vaaditut kriteerit lähetämme tietosi suoraan Newsecin rekrytoivalle esimiehelle. Rekrytointiprosessin seuraavat askeleet, kuten haastattelut, hoidetaan heidän toimestaan.

Jos tehtävä kiinnostaa, varmista paikkasi ja hae heti!

Rekrytointia hoitaa
Julia Laakso
Henkilöstökonsultti
julia.laakso@wippiiwork.com 
040-724 0808