(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä
Suomen Kaukokiito

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2019

KIRJANPITÄJÄ

Ahkera ja maanläheinen tiimipelaaja. Kaukokiitolaisen tunnistaa ennen kaikkea asenteesta. Me olemme yli 2000 ammattilaisen muodostama yhteisö, jossa arvostetaan rehellistä tekemisen meininkiä ja vilpitöntä kehittymisen halua. Kaukokiito on yksi valtakunnan suurimmista kuljetusketjuista, joka on palvellut suomalaista elinkeinoelämää jo yli 65 vuotta.

Etsimme nyt ketterään taloushallintotiimiimme Tampereelle kokenutta kirjanpitäjää vakituiseen työsuhteeseen.

Mielenkiintoisessa tehtävässä pääset hyödyntämään ja kehittämään monipuolisesti osaamistasi erilaisissa taloushallinnon työtehtävissä, jotka sisältävät mm. konsernin yhtiöiden kirjanpidon täsmäytyksineen, alv-raportoinnin ja veroilmoitukset sekä osto- ja liikennöitsijäreskontrien hoidon ja maksatukset. Rinnallasi on kannustava ja osaava taloushallintotiimimme, joka perehdyttää sinut laadukkaasti tehtävään.

Saatat olla etsimämme henkilö, jos olet joustava tiimipelaaja, jolla on hyvät vuorovaikutus- ja työyhteisötaidot. Sitoudut tiimin kanssa yhteiseen tekemiseen ja olet innostunut uuden oppimisesta ja toimintamme jatkuvasta kehittämisestä. Toivomme, että olet jo ehtinyt kartoittamaan työkokemustasi vaativistakin kirjanpitotehtävistä, jossa tilitoimistokokemus katsotaan eduksi. Sinulla on systemaattinen, analyyttinen ja ratkaisukeskeinen työskentelyote sekä hyvä paineensietokyky. Onnistumista tehtävässä tukee soveltuva kaupallinen koulutustausta sekä kokemus taloushallinnon erilaisista kehityshankkeista.

Tarjoamme

  • monipuolisen ja merkityksellisen tehtäväkuvan, jossa pääset hyödyntämään ja kehittämään omaa osaamistasi
  • modernit työkalut ja upouudet työskentelytilat Tampereen Myllypurossa
  • mukavan ja kannustavan työyhteisön
  • kattavan ja räätälöidyn perehdytyksen tehtävään

Vakavaraisena työnantajana mahdollistamme myös kilpailukykyiset henkilöstöedut sekä näköalapaikan nopeasti kehittyvässä, valtakunnallisessa ja alan johtavassa yrityksessä.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 31.1.2019 mennessä osoitteeseen: tuuli.kiiski@kaukokiito.fi

Pidä kiirettä, sillä täytämme tehtävän heti oikean osaajan löydyttyä

Lisätietoja tehtävästä antaa kirjanpitopäällikkö Anne Riihiluoma, p. 050 395 4207