(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä
Realia Isännöinti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2019

Etsimme nyt joukkoamme vahvistamaan Seinäjoen kirjanpitokeskukseen

KIRJANPITÄJÄÄ

vastaamaan asiakasyhtiöidemme kokonaisvaltaisesta taloushallinnosta.

Realia Isännöinnin Seinäjoen kirjanpitokeskus sijaitsee keskustassa osoitteessa Marttilantie 24. Kirjanpitokeskuksessamme työskentelee noin 40 kirjanpitäjää. Samoissa toimitiloissa toimii myös Realia Isännöinnin toimisto.

Tehtäviisi kuuluu asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden kirjanpito. Hallitset pääkirjanpidon, ostoreskontran ja vuokra- ja vastikereskontran hoitamisen sekä tilinpäätöksen tekemisen. Vastaat siitä, että sisäiset ja ulkoiset asiakkaamme saavat asiakaslupauksemme mukaisen aktiivisen ja asiakaslähtöisen palvelun.

Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus esimerkiksi laskentatoimen merkonomi tai tradenomi. Aikaisempi kokemus kirjanpidosta on etu, mutta soveltuva laskentatoimen koulutus ja kyky oppia sekä vastuullinen asenne, antavat myös hyvät valmiudet tehtävään.   

Olet oma-aloitteinen, toimeen tarttuva ja yhteistyökykyinen tiimipelaaja. Työskentelet huolellisesti, ahkerasti ja joustavasti. Omaat erinomaiset vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaidot. Kirjanpitäjän työtä rytmittävät toisinaan tiukatkin aikarajat, joten kykenet tehokkaaseen työskentelyyn myös kiiretilanteissa.

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen tehtävänkuvan kiinteistöjohtamisen näköalapaikalla Suomen suurimmassa isännöintiyrityksessä. Perehdytämme Sinut tehtäviisi ja tarjoamme koulutusta tarpeesi mukaan sekä ison talon henkilöstöedut.

Kiinnostuitko? Jos koet olevasi sopiva lisäys joukkomme, hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 16.1.2019 osoitteessa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?b8a44790. Lisätietoja tehtävästä antaa kirjanpitokeskuksen yksikönpäällikkö Mari Tyynelä p. 010 228 8036, mari.tyynela@realia.fi.