(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2018

Haemme nyt Taloushallintopalveluihin määräaikaiseen työsuhteeseen 31.1.2019 asti kahta

KIRJANPITÄJÄÄ

Tehtävässä keskeisiä vastuualueitasi ovat maksuliiketilien ja myyntireskontran hoitaminen sekä luottolaitosten kassatilien hoito ja täsmäytys. Lisäksi tehtäviisi kuuluu tilinpäätösten avustavat tehtävät ja manuaaliset rutiinityöt.

Odotamme sinulta

Sinulta löytyy hieman aiempaa osaamista taloushallinnosta sekä kirjanpidosta sekä taloushallinnon koulutustausta (esim. merkonomi tai tradenomi). Voit olla myös opintojen loppuvaiheessa, jos käytännön osaamista löytyy. Työtavoiltasi olet huolellinen, numerotarkka ja vastuuntuntoinen tekijä sekä osaat soveltaa osaamistasi. Olet erinomaisin viestintä- ja vuorovaikutustaidoin varustettu henkilö, joka kykenee toimimaan sujuvasti myös painetilanteissa. Tehtävässä vaaditaan sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa ja muu kielitaito luetaan eduksi. Tehtävässä tarvitaan hyviä ATK-taitoja ja kokemus Sapin, Rean tai Osuvan käytöstä katsotaan eduksi. Työpisteesi sijaitsee Vallilassa.

Meistä

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän ja tiimin tuen. Olemme luontainen osa OP Ryhmän liiketoimintaa ja toimintaamme arvostetaan. Jokainen meistä on oman alansa huippuosaaja ja saamme tavoitteemme maaliin yhteistyöllä. Sinua kollegaksi odottelee tehokas asiantuntijoista koostuva tiimi. Mukavien kollegoiden lisäksi tarjoamme sinulle modernin työympäristön sekä ison talon edut ja kehittymismahdollisuudet. 

Tästä eteenpäin

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä, voit olla yhteydessä tiimipäällikkö Sari Vihriälään puh. 040 628 1200 ja sähköpostitse sari.vihriala@op.fi

Voit hakea tehtävään 14.12.2018 mennessä oheisen linkin kautta kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Tuothan hakemuksessasi esiin myös palkkatoiveesi! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti.