(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä
Kirkkohallitus

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.11.2018

Haemme Kirkon palvelukeskukseen toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen

Kirjanpitäjää

Kirjanpitäjän tehtävässä hoidat asiakkaidemme kirjanpitoa osana kirjanpidon tiimiä. Huolehdit itsenäisesti heidän kirjanpidostaan ja tilinpäätöksen laadinnasta. Toivomme, että olet luonteeltasi positiivinen ja hyvillä vuorovaikutustaidoilla varustettu tiimipelaaja, jolla on kiinnostusta oman asiantuntijuuden kasvattamiseen.

Tarjoamme vakinaisen työn viihtyisissä toimistotiloissa, perehdytyksen työhösi ja liukuvan työajan, jolloin voit sovittaa työn joustavasti elämäntilanteeseesi sopivaksi. Työntekopaikka on Kirkon palvelukeskuksen Oulun toimipaikka. Työsuhteen aloituspäivä sopimuksen mukaan.

Tehtävään valittavalta edellytämme soveltuvaa ammatillista koulutusta tai tutkintoa ja kokemusta laskentatoimen tehtävistä. Eduksi katsotaan kokemus SAP toiminnanohjausjärjestelmästä, seurakuntatalouksien taloushallinnosta sekä ruotsin kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Jos pidät haasteista ja olet innostunut työskentelemään organisaatiossa, jossa on tekemisen meininki, hae meille töihin!

Palkkaus määräytyy Kirkon yleisen virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 501 (peruspalkka 2 203,61 e/kk) mukaan, minkä lisäksi maksetaan vuosisidonnaista palkanosaa, joka perustuu valitun henkilön työkokemukseen. Tehtävässä sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa 23.11.2018 klo 9 - 11 Heli Inkala p. 040 1425 237.

Hakemukset pyydämme sähköisen rekrytointipalvelumme kautta sakasti.fi - pikalinkit - Kirkon avoimet työpaikat sunnuntaina 2.12.2018 klo 15 mennessä.