(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2018

 Oletko kirjanpidon ammattilainen ja vailla töitä? Olisitko sinä etsimämme henkilö?


Haemme nyt kokoaikaista KIRJANPITÄJÄÄ Turkuun.

Tehtävänäsi on itsenäisesti hoitaa kiinteistöalalla toimivan yrityksen päivittäistä kirjanpitoa. Toimenkuvaasi kuuluu muun muassa päivittäinen talouden- ja laskutuksen hallinta ja asunto-osakeyhtiöiden tilinpäätösten teko. Ensimmäiset viikot työskentelet yhdessä toisen kirjanpitäjän kanssa ja perehdyt työhön.

Menestyäksesi tässä tehtävässa sinun pitää osata käyttää Visma L7-ohjelmaa, olla taloushallinnan ammattilainen ja tilinpäätöstaitoinen. Koulutukseltasi voit olla vähintään kaupallisen alan peruskoulutuksen suorittanut tai alan opiskelija.

Työtä tehdään joustavasti toimistotyöaikana ja työtunteja on viikossa 37,5 tuntia. Työt alkavat joulukuun alussa ja töitä on huhtikuun 2019 loppuun asti.

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen työn hyvässä porukassa.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 18.11. Jätäthän CV:si hakemuksen liitteeksi.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi