(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä
Accountor

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2018

Nykyisen ammattilaisemme siirtyessä eläkkeelle, haemme Lappeenrannan toimipisteeseen energistä, osaavaa ja asiakaspalveluhenkistä kirjanpitäjää.


Minkälaisia työtehtäviä meillä on Sinulle tarjota?
Kirjanpitäjänä vastaat asiakkaidemme taloushallinnosta yhdessä osaavien ja kokeneiden asiantuntijoiden kanssa. Työllesi on ominaista, että numerot muuttuvat informaatioksi, joka auttaa asiakasta menestymään omassa liiketoiminnassaan. Tehtävässä tärkeänä osana on aktiivinen ja konsultoiva vuorovaikutus, sillä tyytyväiset asiakkaat ovat kaiken toimintamme ydin ja tarjoamme heille aina parasta mahdollista palvelua.

 

Mitä toivomme Sinulta?

Tehtävässä menestyminen edellyttää kaupallista koulutusta esim. merkonomi / tradenomi, vahvaa ammatillista osaamista ja kokemusta kirjanpidosta sekä tilinpäätöksistä. Aiemmasta tilitoimistokokemuksesta on toki etua meille tultaessa.

Omalla osaamisellasi pystyt konsultoimaan asiakasta ja kertomaan hänelle, mitä on lukujen takana. Työskentelet luontevasti ja vuorovaikutteisesti asiakkaiden kanssa ja sinulla on intoa, iloa ja halua täyttää asiakaslupauksemme: ”aina ajallaan ja oikein”, ”asiantuntija lähellä sinua” ja ”aloitteellista asiakaspalvelua.”

Erityisesti arvostamme ennakkoluulotonta ja pelkäämätöntä asennetta, palavaa halua oppia ja omaksua uutta sekä kykyä haastaa totuttuja näkemyksiä uusien näkökulmien löytymiseksi. 

 

Mitä voimme tarjota sinulle?

Tarjoamme sinulle joustavan työajan, jotta saat oman arkesi rullaamaan paremmin. Meillä olet osa alan johtavaa ja kansainvälistä yritystä, jossa huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista mm. lounasedulla, virikeseteleillä sekä tarjoamalla tapaturma- ja vapaa-ajan vakuutuksen. Tiimirahalla järjestämme toimistoissa mukavaa yhteistä tekemistä.

Tarjoamme työntekijöillemme myös yhtäläiset ja monipuoliset koulutusmahdollisuudet. Voit kouluttautua tehtävääsi soveltuvilla syventävillä kursseilla, joilla tuemme osaamisesi kehittämistä. Tiimeissä tuemme toisiamme – suuren yrityksen etuna on, että osaamista ja apua kiperiinkin kysymyksiin löytyy aina. Näin haet tehtävää
Lisätietoja tehtävästä antavat palvelujohtaja Ritva Rytkönen, p. 050 346 3152 sekä palvelupäällikkö Johanna Holm, p. 040 680 2944.

Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, viimeistään 2.12.2018, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.