(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2018
Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt.

Oletko taitava ja tehokas, tarkka ja monipuolinen kirjanpidon ammattilainen?

Haemme asiakkaillemme Pääkaupunkiseudulle tilinpäätöstaitoisia Kirjanpitäjiä.

Monipuolisissa ja vastuullisissa tehtävissäsi huolehdit mm. viranomaisraporteista sekä raportoinnista asiakkaille, tilinpäätöksistä ja monista muista asioista, jotka tuottavat numeroista informaatiota asiakkaille sekä sidosryhmille. Olet tehokas ja ymmärrät taloushallinnon kokonaisuuksia sekä olet innokas kehittämään prosesseja. Sinulla pysyy homma hanskassa kiireessäkin ja pystyt samalla palvelemaan erilaisia asiakas- ja sidosryhmiä ammattitaidolla. Hyödynnät taitavasti käytössäsi olevia työkaluja ja kommunikoit sujuvasti niin suomen kuin englanninkin kielellä. Tehtävissä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta ja kokemusta kirjanpidosta sekä tilinpäätöksistä.

Toivomme, että tuot jo hakemuksessasi rohkeasti esille osaamisesi ja vahvuutesi. Voit lähettää hakemuksesi ainoastaan kotisivujemme kautta. Liitä hakemukseesi myös cv, niin katsotaan yhdessä millaiset tehtävät sopivat parhaiten juuri sinulle!

Lisätietoja: 

WorkPower 360° tiimin HR-koordinaattori Erica Ollikainen, erica.ollikainen@workpower.fi