(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä
Accountor

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.10.2018

Haemme Accountor Online –liiketoimintaamme usealle paikkakunnalle vakituisiin työsuhteisiin tiimilähtöisiä ja asiakaspalveluhenkisiä kirjanpitäjiä. 

 

Minkälaisia työtehtäviä meillä on Sinulle tarjota?

Asiakkainamme on eri kokoisia yrityksiä ja meillä on tarjota tehtäviä juoksevasta kuukausittaisesta kirjanpidosta aina vaativimpiin kansainvälisiin asiakkaisiin saakka. Työnkuvasi määräytyy oman osaamisesi, motivaatiosi ja kehittymishalusi mukaan. Työssämme tärkeää on aktiivinen ja konsultatiivinen ote tarjoten asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua. Haastat itseäsi ja haluat aktiivisesti syventää ja kehittää ammattitaitoasi.

Toimit osana Accountor Online -tiimiä, joka on keskittynyt työskentelemään tehokkaasti sähköisen taloushallinnon parissa. Kirjanpito on reaaliaikaista ja voit tehdä kaiken yhdellä ohjelmalla, yhdessä asiakkaan kanssa.

 

Mitä toivomme Sinulta?

Tehtävässä menestyminen edellyttää kaupallista koulutusta esim. merkonomi / tradenomi, kokemusta kirjanpidon tehtävistä käytännössä mielellään muutaman vuoden ajalta sekä kirjanpito-ohjelmistojen vahvaa hallintaa. Aiemmasta tilitoimistokokemuksesta sekä ProCountor -osaamisesta on etua.

Koska Accountorilla työskentelemme lähellä asiakasta, toivomme sinulta intoa, iloa ja halua täyttää asiakaslupauksemme: ”aina ajallaan ja oikein”, ”asiantuntija lähellä sinua” ja ”aloitteellista asiakaspalvelua.”

Meillä on myös paljon kansainvälisiä asiakkaita, joten toivomme, että suomen kielen lisäksi myös muiden kielien käyttö on sinulle luontevaa. Erityisesti arvostamme ennakkoluulotonta ja pelkäämätöntä asennetta, palavaa halua oppia ja omaksua uutta sekä kykyä haastaa totuttuja näkemyksiä uusien näkökulmien löytymiseksi. 

 

Mitä voimme tarjota Sinulle?

Tarjoamme sinulle joustavan työajan, joka mahdollistaa toimivan arjen sekä työn ja vapaa-ajan tasapainon. Huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista mm. lounasedulla, virikeseteleillä sekä tarjoamalla tapaturma- ja vapaa-ajan vakuutuksen. Tiimirahalla järjestämme toimistoissa mukavaa yhteistä tekemistä.

Tarjoamme työntekijöillemme myös yhtäläiset ja monipuoliset koulutusmahdollisuudet. Voit kouluttautua tehtävääsi soveltuvilla syventävillä kursseilla, joilla tuemme osaamisesi kehittämistä. Kannustamme sinua myös hyödyntämään talon sisäisiä uramahdollisuuksia oman kiinnostuksesi mukaisesti.

Meillä pääset osaksi alan johtavaa, kasvavaa ja kansainvälistä yritystä. Henkilöstötutkimustemme mukaan työpaikallamme on ystävällinen ilmapiiri ja hyvä yhteishenki. Tiimeissä tuemme toisiamme – suuren yrityksen etuna on, että osaamista ja apua kiperiinkin kysymyksiin löytyy aina. 

 

Keneltä saat lisätietoja tehtävistä ja miten jättää hakemus?
Lisätietoja tehtävistä antavat palvelujohtajamme:

Anna-Kaisa Packalen, p. 050 353 2390 (Helsinki ja Lahti)

Jukka Halonen, p. 040 533 9994 (Tampere, Jyväskylä ja Kuopio)

 

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 11.11.2018 mennessä.

Käsittelemme hakemuksia ja etenemme potentiaalisten hakijoiden kanssa mahdollisesti jo hakuaikana.