(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä
Colliers International Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2018

Kirjanpitäjä, Helsinki
 
Haemme nyt Helsingin Pasilassa sijaitsevalle toimistollemme kirjanpitäjää kokoaikaiseen vakituiseen työtehtävään. Colliers International Finland -konsernissa pääset mukaan voimakkaasti kehittyvään sekä kasvavaan toimitila- ja kauppakeskusjohtamisen maailmaan.

Kirjanpitäjänä vastaat rahastoasiakkaidemme kiinteistöyhtiöiden kirjanpidon tehtävistä. Tehtäviisi kuuluvat vastuullesi nimettyjen yhtiöiden kuukausittainen kirjanpito ja raportointi asiakkaillemme, sekä näiden yhtiöiden tilinpäätöksestä ja viranomaisraportoinnista vastaaminen.

Toivomme sinulta kaupallista koulutusta, tilinpäätöstaitoa, vero-osaamista ja aikaisempaa kokemusta kirjanpidon hoitamisesta. Hyvä Excel-osaaminen on välttämättömyys. Työskentelet itsenäisesti aikatauluissa pysyen ja kommunikoit aktiivisesti sidosryhmien kanssa. Arvostamme asunto- ja kiinteistöyhtiöiden kirjanpito-osaamista sekä talouden tietojärjestelmien, Wintimen, OpusCapitan ja Baswaren käyttökokemusta. Luonteeltasi olet asiakaspalveluhenkinen, oma-aloitteinen, tarkka ja vastuuntuntoinen. Suomen kielen lisäksi tulet hyvin toimeen myös englannin kielellä.

Tarjoamme motivoivan työn osaavassa ja kehittyvässä organisaatiossa. Työskentelet yhdessä parhaiden asiantuntijoiden kanssa työntekijöistään huolehtivassa yrityksessä. Toimistomme on loistavalla sijainnilla Helsingin Pasilassa.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimin esimies Erja Takala, puh. 0500 912 091.

Jos huomasit olevasi etsimämme henkilö, niin haluamme ehdottomasti kuulla sinusta. Lähetäthän sähköisen hakemuksesi meille mahdollisiiman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.