(Poistunut julkaisusta)

KIRJANPITÄJÄ
Aallon Tilitoimisto Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.10.2018

Kasvun jatkuessa haemme joukkoomme ammattitaitoista

KIRJANPITÄJÄÄ

Tehtävässäsi asiakasvastuullisena kirjanpitäjänä vastaat asiakkaidesi kirjanpidosta tilinpäätöksineen, ostolaskujen sähköisestä kierrätyksestä, rahaliikenteestä ja verkkolaskutuksen sujumisesta sekä raportoinnista. Toimenkuvasi voi sisältää myös taloushallinnon toimintojen käyttöönotto- ja kehittämistehtäviä työkokemuksesi ja osaamisesi mukaan.

Sinulla on käytännön kokemusta kirjanpito- ja tilinpäätöstöistä mielellään tilitoimistossa ja suuri halu olla mukana sähköisen taloushallinnon kehityksessä. Kommunikoit asiakkaidesi kanssa sujuvasti suomeksi, myös muu kielitaito on eduksi. KLT-tutkinto tai valmius tutkinnon suorittamiseen luetaan ansioksi. Yrityksemme tukee voimakkaasti KLT-tutkinnon suorittamista. Ymmärrät hyvän asiakaspalvelun ja tiimissä työskentelyn merkityksen menestyksellisessä toiminnassa.

Tarjoamme osaavalle henkilölle mielenkiintoiset ja haastavat työtehtävät hyvässä ja jäsenistään huolta pitävässä työyhteisössä. Omat asiantuntijamme ovat tarvittaessa tukena kirjanpidon, verotuksen ja tietotekniikan erityiskysymyksissä. Henkilöstömme työtyytyväisyyskyselyissä olemme saaneet vuodesta toiseen huipputuloksia.

Kiinnostaako tehtävä alansa uraauurtavassa yrityksessä?

Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan sähköpostitse rekry@aallon.fi. Lisätietoja antaa tarvittaessa toimitusjohtaja Marko Kämppi, puhelin 050-5610937.