(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä
Bittium

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2018

Etsimme kirjanpitäjää täydentämään osaavaa ja rentoa Finance-tiimiämme. Huippukollegojen lisäksi tarjoamme sinulle kiinnostavan työn kansainvälisessä ja kasvavassa, julkisesti listatussa konsernissa. Työpisteesi sijaitsee uusissa viihtyisissä toimitiloissamme Oulun pääkonttorillamme. 

Työssäsi vastaat tiettyjen konserniyhtiöidemme ulkoisesta kirjanpidosta kokonaisuudessaan sekä huolehdit ao. yhtiöiden veroasioista. Lisäksi sinulla voi olla vaihtelevasti muita normaaleja taloushallinnon tehtäviä, kuten osto- ja myyntireskontran hoitamista. Pääset myös osallistumaan taloushallinnon kehitysprojekteihin. 

Edellytämme soveltuvaa koulutusta sekä kokemusta vastaavista taloushallinnon tehtävistä. Toivomme, että tilinpäätöskokemuksen ja Suomen kirjanpitolainsäädännön tuntemuksen ohella hallitset monipuolisesti myös verotukseen liittyviä kysymyksiä. Työssä onnistuaksesi on välttämätöntä, että excel-taitosi ovat kohdallaan ja osaat viestiä sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Plussaa on, jos omaat kokemusta sähköisten kirjanpitojärjestelmien käyttöönottoprojekteista. 

Työtavoiltasi olet järjestelmällinen, vastuuntuntoinen ja tehokas. Osaat myös priorisoinnin jalon taidon aikataulupaineessa. Ennen kaikkea olet positiivinen ja huumorintajuinen sekä halukas kehittämään ja kehittymään yhdessä tiimin kanssa!