(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä
Accountor

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2018

Haemme Rovaniemen toimipisteeseen sisäisen konsernilaskennan tiimiimme vakituiseen työsuhteeseen energistä, osaavaa ja asiakaspalveluhenkistä


KIRJANPITÄJÄÄ


Työssäsi tiimimme jäsenenä hoidat vastuullasi olevien Accountor konserniyhtiöiden pääkirjanpidon, tilinpäätökset ja veroilmoitukset.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on kaupallinen koulutus (esim. merkonomi / tradenomi), käytännön kokemusta kirjanpidon työtehtävistä sekä kyky omaksua uusia sovelluksia ja hyödyntää niitä työssäsi tehokkaasti. Toivomme, että koet tarkkuutta vaativan työn omaksesi ja hallitset kokonaisuuksia. Englannin kielen kohtalainen taito, kokemus tilitoimistotyöskentelystä sekä työskentely konserniympäristössä luetaan eduksesi.

Työskentelet luontevasti sisäisten asiakkaidemme kanssa ja sinulla on intoa, iloa ja halua täyttää asiakaslupauksemme: ”aina ajallaan ja oikein”, ”asiantuntija lähellä sinua” ja ”aloitteellista asiakaspalvelua.”

Tukena työssäsi sinulla on konsernimme ja tiimimme kokeneet, osaavat asiantuntijat sekä runsas koulutustarjontamme.

 

Tarjoamme sinulle joustavan työajan, jotta saat oman arkesi rullaamaan paremmin. Meillä olet osa alan johtavaa ja kansainvälistä yritystä, jossa huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista mm. lounasedulla, virikeseteleillä sekä tarjoamalla tapaturma- ja vapaa-ajan vakuutuksen. Tiimirahalla järjestämme ammattilaisillemme mukavaa yhteistä tekemistä.

Tarjoamme työntekijöillemme myös yhtäläiset ja monipuoliset koulutusmahdollisuudet. Voit kouluttautua tehtävääsi soveltuvilla syventävillä kursseilla, joilla tuemme osaamisesi kehittämistä. Kannustamme sinua myös hyödyntämään talon sisäisiä uramahdollisuuksia oman kiinnostuksesi mukaisesti.

Meillä on alan parhaat työvälineet sekä mielekäs ja innostava työympäristö, joka näkyy myös henkilöstössämme. Henkilöstötutkimustemme mukaan työpaikallamme on ystävällinen ilmapiiri ja hyvä yhteishenki. Tiimeissä tuemme toisiamme – suuren yrityksen etuna on, että osaamista ja apua kiperiinkin kysymyksiin löytyy aina. 

 


Näin haet tehtävää
Lisätietoja tehtävästä antaa tiimiesimies Paula Kortelainen 8.- 9.10. klo 9-15 puh. 040 711 7601
 

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 14.10.2018 mennessä.

Käsittelemme hakemuksia ja etenemme potentiaalisten hakijoiden kanssa jo hakuaikana.