(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä
Mehiläinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2018

Haemme

KIRJANPITÄJÄÄ

Mehiläisen taloushallintoon Helsinkiin.

Toimit kirjanpitotiimin jäsenenä ja olet vastuussa sovitusta kirjanpidon kokonaisuudesta yhteistyössä muiden talouden tiimiläisten kanssa. Toimenkuvaasi kuuluvat monipuoliset taloushallinnon tehtävät, mm. kirjanpidon kirjaukset, täsmäytykset, lukujen analysointi, kauden päätökset ja tilinpäätökset, verojen raportointi sekä veroilmoitukset. Lisäksi toimit yhteistyössä liiketoiminnasta vastaavan business controllerin kanssa sekä osallistut aktiivisesti taloushallinon prosessien ja tietojärjestelmien kehityshankkeisiin.

Työ edellyttää huolellista ja itsenäistä työotetta sekä halua ottaa selvää asioista. Odotamme sinulta aktiivista otetta ja ratkaisuhakuisuutta sekä positiivista asennetta. Olet työtavoiltasi analyyttinen ja hahmotat olennaiset asiat. Arvostamme myös haluasi kehittää taloushallinnon toimintamalleja.

Tarjoamme sinulle:
- Vastuullisen ja itsenäisen työtehtävän osaavassa ja kehittyvässä organisaatiossa
- Työskentelet yhdessä parhaiden asiantuntijoiden kanssa kasvavassa yrityksessä
- Pääset osaksi upeaa työyhteisöä ja sitoutunutta tiimiä, joka tekee merkityksellistä työtä Suomen sosiaali- ja terveydenhuollon kehittämiseksi.

Odotamme sinulta:
- Tehtävään soveltuvaa talousalan tutkintoa (tradenomi tai vastaava) ja vähintään kolmen vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä
- Tilinpäätöstaitoa sekä vero-osaamista
- Tiimityöskentelytaitoja ja joustavuutta
- Taloushallinnon ohjelmistojen hallintaa, numerotarkkuutta ja täsmällisyyttä
- Oma-aloitteisuutta ja halua oppia uutta dynaamisessa ympäristössä

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 21.9.2018 rekrytointijärjestelmämme kautta.

Tervetuloa joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimin esimies, talouspäällikkö Mia Autio, puh. 040 752 0023, mia.autio@mehilainen.fi.