(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2018

Tili-Avekki on turkulainen tilitoimisto, joka näkee jokaisen asiakkaan yksilönä ja suunnittelee taloushallinnon palvelut aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Asiakkaisiimme kuuluu niin yksityisyrittäjiä kuin isoja konserneja. Tilitoimistona Tili-Avekki tarjoaa tukea yrityksen perustamiseen, sähköiseen kirjanpitoon, kansainvälistymiseen sekä moneen muuhun.

Etsimme nyt ammattitaitoiseen, kahdentoista hengen tiimiimme


Kirjanpitäjää vakituiseen tehtävään Turkuun


Etsimämme työkaveri on kokenut alansa ammattilainen, joka taitaa kirjanpidon eri vaiheet aina tilinpäätökseen asti ja tuntee hyvin myös yritysverotuksen lainalaisuudet. Hän on itsenäinen tiimipelaaja, joka hoitaa tunnollisesti oman osuutensa rautaisella asenteella sähköisiä järjestelmiämme hyödyntäen. Tärkeä osa toimenkuvaa on lisäksi kouluttaminen, neuvonta ja asiakaspalvelu kokonaisuudessaan. Arvostamme tehtävään soveltuvan koulutuksen lisäksi KLT-tutkintoa.

Meitä Avekkilaisia yhdistää hersyvä huumori, vauhdikas meininki ja aito halu tehdä asiakkaiden elämästä helpompaa. Kerromme asiakkaillemme avoimesti, rehellisesti ja säännöllisesti, miten jonkin asian voisi tehdä vielä paremmin. Haluathan sinäkin toimia aktiivisesti asiakasrajapinnassa ja sitoutua yhteiseen tapaamme toimia?
Mikäli vastasit kyllä, niin saatat hyvinkin olla etsimämme työkaveri.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, mahdollisuuden kehittyä, poikkeuksellisen hyvät työsuhde-edut sekä osaavan tiimin tuen. Meille kaikille on itsestään selvää, että elämässäsi on muutakin kuin työ, arvostamme sinua kokonaisuutena ja tuemme kaikissa muuttuvissa elämäntilanteissa parhaamme mukaan.  Modernit työtilamme sijaitsevat aivan Turun ydinkeskustassa.

Hae tehtävään pikaisesti, sillä täytämme paikan heti kun sopiva työkaveri löytyy. Liitäthän hakemukseesi ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi.


Lisätietoja voit kysellä rekrytointia hoitavalta yhteistyökumppaniltamme:
Terhi Wallenius / Suomen Henkilöstötalo, 010 2306 525 terhi.wallenius@henkilostotalo.fi