(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä
Efima Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2018

Hei talousammattilainen, Efima voi muuttaa (työ)elämäsi! Se on paljon luvattu, mutta me myös pidämme sanamme.

Efimalla tavoitteenamme on olla alamme kiinnostavin ja paras työpaikka. Siksi teemmekin monet asiat eri tavalla kuin kilpailijamme ja uskomme, että kaiken takana ovat tyytyväiset työntekijät. Yrityksemme arvot elävät aidosti arjessa – niin asiakastyössä kuin sisäisessä yhteistyössäkin. Etenkin ”omana itsenä” ja ”yhdessä eteenpäin” ovat monille efimalaisille arvoistamme lähellä sydäntä.

Haemme kokenutta taloushallinnon ammattilaista vakituiseen työsuhteeseen vastaamaan nimettyjen asiakkuuksien osto-, matka- ja myyntireskontrasta sekä maksuliikenteestä, kirjanpidosta, tilinpäätösten ja veroilmoitusten laadinnasta nykyaikaisia menetelmiä hyödyntäen. Lisäksi neuvot ja opastat asiakkaitamme kirjanpito- ja veroasioissa. Jaat myös mieluusti talousosaamistasi työkavereillesi. Sinulle tyytyväinen asiakas on intohimo ja määränpää. Osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan työtehtäviisi voi myös sisältyä taloushallinnon ja kirjanpidon prosessien tai järjestelmien kehitystehtäviä.

Mitä odotamme sinulta:

  • vähintään viiden vuoden työkokemusta monipuolisista reskontra- ja kirjanpitotehtävistä sekä kokemusta tilinpäätösten ja veroilmoitusten laadinnasta.
  • sujuvaa viestintää sekä suomeksi että englanniksi
  • halua oppia uutta ja kehittää itseäsi sekä tarttua innolla monipuolisiin tehtäviin asiakastoimeksiannoissa ja kehitysprojekteissa
  • kykyä sparrata kollegoitasi taloushallinnon tehtävissä
  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa (tradenomi tai KTM)

On eduksi, jos sinulla on KLT-tutkinto ja olet osallistunut taloushallinnon järjestelmien käyttöönottoihin tai toiminut talousjärjestelmän pääkäyttäjänä.

Mitä me sitten tarjoamme sinulle?

Meiltä löydät joukon iloisia, ihania ja mahtavia työkavereita, joiden kanssa aika töissä tai tapahtumissamme työajan ulkopuolella kuluu kuin siivillä. Tukenasi ovat Suomen parhaimmistoon kuuluvat liiketoiminnan ja pilvipalveluiden kehittämisen ammattilaiset, ja töissäsi pääset mukaan edistämään asiakkaidemme liiketoimintaa viimeisimmillä työkaluilla ja menetelmillä. Kaiken tämän lisäksi työpaikkasi sijaitsee Helsingin ydinkeskustan parhaalla paikalla. Toimistollamme Kaivopihan kupeessa pääset nauttimaan mm. lähialueen lukuisista lounasravintoloista, erinomaisista liikenneyhteyksistä ja säiden salliessa ehkäpä koko kaupungin parhaasta kattoterassista.

Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi viimeistään su 19.8.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa Satu Kallio. Satun tavoitat sähköpostilla satu.kallio@efima.com tai puhelimitse ke 15.8.2018 klo 12-15 numerosta 050 356 7399.