(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.7.2018

Etsimme asiakkaallemme Isännöinti ja Tilipalvelu Porin Balanssille tilinpäätöstaitoista kirjanpitäjää.

Työsuhde solmitaan suoraan asiakkaalle ja on toistaiseksi voimassa oleva.

Odotamme sinulta vähintään viiden vuoden työkokemusta kirjanpidosta tilinpäätöksineen, sähköistä taloushallinnon osaamista, kokemusta Visma Fivaldi–ohjelmasta sekä KLT-tutkintoa.

Toivomme sinulta huolellista ja tarkkaa työskentelyotetta sekä hyvää paineensietokykyä. Olet järjestelmällinen ja numerotarkka sekä kykenevä hoitamaan tilinpäätöksen itsenäisesti.

Lisätietoa hausta antaa Sanni Tapani p. 044 412 4767.

 

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.