(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä
Binderholz Nordic Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.7.2018

Vahvistaaksemme taloushallinnon organisaatiotamme etsimme ammattitaitoista ja sitoutunutta työntekijää kirjanpitotiimiimme Joensuussa.

Kirjanpitäjä

Tehtävässä tulet toimimaan pienen kirjanpitotiimin itsenäisenä jäsenenä monipuolisissa kirjanpidon ja taloushallinnon sekä tarvittaessa myös palkanlaskennan tehtävissä. Tärkeimpiin työtehtäviisi kuuluvat osto- ja myyntireskontran hoitaminen, käytännön kirjanpito sekä osallistuminen tilinpäätökseen.

Soveltuvan kaupallisen koulutuksesi lisäksi sinulla on vähintään 2-3 vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä mielellään SAP FI/CO – ympäristössä. Menestyäksesi tehtävässä tarvitset hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, saksan kielen taito katsotaan eduksi.

Yksilöllisen koulutuksen jälkeen tarjoamme pitkäaikaisen, monipuolisen ja haastavan tehtävän kilpailukykyisessä sekä modernissa teollisen puunjalostuksen parissa toimivassa kansainvälisessä perheyrityksessä.

Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen sähköpostitse 05.08.2018 mennessä.

Binderholz Nordic Oy

Marko Huttunen - HR-spesialisti  Kevätniementie 7 81700 Lieksa, marko.huttunen@binderholz.com, www.binderholz.com