(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä
Accountor

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.7.2018

Etsitkö uutta vakituista työtä hyvien kulkuyhteyksien päästä Helsingin keskustasta? 

Onko haaveissasi aloittaa kesälomien jälkeen uudessa tehtävässä?

 

Etsimme tiimimme vahvistukseksi Helsingin Ympyrätalon toimipisteeseen tilinpäätöstaitoista ja asiakaslähtöistä kirjanpitäjää vakituiseen työsuhteeseen.

 

Meillä kirjanpitäjät vastaavat kokonaisvaltaisesti nimettyjen asiakkaiden taloushallinnosta tilinpäätöksineen. Tukena työssä on tiimiemme kokeneet ja osaavat asiantuntijat sekä runsas koulutustarjontamme. Tehtävässä tärkeänä osana on aktiivinen ja konsultoiva vuorovaikutus, sillä haluamme auttaa asiakkaitamme menestymään omassa liiketoiminnassaan tarjoten heille aina parasta mahdollista palvelua.

 

Tarjoamme sinulle joustavan työajan, joka mahdollistaa toimivan arjen sekä työn ja vapaa-ajan tasapainon. Huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista mm. lounasedulla, virikeseteleillä sekä tarjoamalla tapaturma- ja vapaa-ajan vakuutuksen. Tiimirahalla järjestämme toimistoissa mukavaa yhteistä tekemistä.

Tarjoamme työntekijöillemme myös yhtäläiset ja monipuoliset koulutusmahdollisuudet. Voit kouluttautua tehtävääsi soveltuvilla syventävillä kursseilla, joilla tuemme osaamisesi kehittämistä. Kannustamme sinua myös hyödyntämään talon sisäisiä uramahdollisuuksia oman kiinnostuksesi mukaisesti.

Meillä pääset osaksi alan johtavaa, kasvavaa ja kansainvälistä yritystä. Henkilöstötutkimustemme mukaan työpaikallamme on ystävällinen ilmapiiri ja hyvä yhteishenki. Tiimeissä tuemme toisiamme – suuren yrityksen etuna on, että osaamista ja apua kiperiinkin kysymyksiin löytyy aina. 

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää kaupallista koulutusta esim. merkonomi / tradenomi, vahvaa ammatillista osaamista ja kokemusta kirjanpidosta sekä tilinpäätöksistä, mielellään useamman vuoden ajalta. Erityisesti toivomme sinulta innostuneisuutta alaa kohtaan sekä hyviä valmiuksia ja halua oppia jatkuvasti uutta.

Olet rohkea kommunikoimaan asiakkaidemme kanssa, sopeudut hyvin muuttuviin tilanteisiin ja olet näppärä käyttämään erilaisia järjestelmiä sekä sähköisiä kirjanpidon työkaluja. Kokemus Tikon-ohjelmasta on etu, mutta ei välttämätön.

Accountorilla työskentelemme lähellä asiakasta, joten toivomme sinulta intoa, iloa ja halua täyttää asiakaslupauksemme: ”aina ajallaan ja oikein”, ”asiantuntija lähellä sinua” ja ”aloitteellista asiakaspalvelua.” Meillä on paljon kansainvälisiä asiakkaita, joten toivomme, että suomen kielen lisäksi myös muiden kielien käyttö on sinulle luontevaa.

Arvostamme ennakkoluulotonta ja pelkäämätöntä asennetta, palavaa halua oppia ja omaksua uutta sekä kykyä haastaa totuttuja näkemyksiä uusien näkökulmien löytymiseksi. 


Näin haet tehtävää
Lisätietoja tehtävästä antaa palvelujohtaja Jari Pöllänen, p. 040 503 2202.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 12.8.2018 mennessä.