(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2018
WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä. Liikevaihtomme on noin 24 MEUR ja myyntimme kasvoi 60 % edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu yhä.

Oletko taitava ja tehokas, tarkka ja monipuolinen kirjanpidon ammattilainen?

Haemme asiakkaillemme Pääkaupunkiseudulle tilinpäätöstaitoisia Kirjanpitäjiä.

Monipuolisissa ja vastuullisissa tehtävissäsi huolehdit mm. viranomaisraporteista sekä raportoinnista asiakkaille, tilinpäätöksistä ja monista muista asioista, jotka tuottavat numeroista informaatiota asiakkaille sekä sidosryhmille. Olet tehokas ja ymmärrät taloushallinnon kokonaisuuksia sekä olet innokas kehittämään prosesseja. Sinulla pysyy homma hanskassa kiireessäkin ja pystyt samalla palvelemaan erilaisia asiakas- ja sidosryhmiä ammattitaidolla. Hyödynnät taitavasti käytössäsi olevia työkaluja ja kommunikoit sujuvasti niin suomen kuin englanninkin kielellä. Tehtävissä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta ja kokemusta kirjanpidosta sekä tilinpäätöksistä.

Toivomme, että tuot jo hakemuksessasi rohkeasti esille osaamisesi ja vahvuutesi. Lähetä hakemuksesi ja CV:si järjestelmämme kautta, niin katsotaan yhdessä millaiset tehtävät sopivat parhaiten juuri sinulle!

Lisätietoja: 

WorkPower 360° tiimin henkilöstöassistentti Erica Ollikainen, erica.ollikainen@workpower.fi