(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä
Accountor

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.6.2018

Oletko asiakaslähtöinen ja itsensä kehittämisestä innostunut taloushallinnon ammattilainen?

Haluaisitko aloittaa uudessa työpaikassa kesän jälkeen?

 

Haemme Seinäjoen toimistoon tiimimme täydennykseksi asiakaspalveluhenkistä, osaavaa ja energistä

KIRJANPITÄJÄÄ


Vastaat kokonaisvaltaisesti asiakkaidesi taloushallinnosta tilinpäätöksineen yhdessä osaavien ja kokeneiden asiantuntijoidemme kanssa. Olet avainasemassa ratkaisemassa asiakkaidemme monipuolisia taloushallinnon kysymyksiä. Tehtävässä tärkeänä osana on aktiivinen ja konsultoiva vuorovaikutus, sillä tyytyväiset asiakkaat ovat kaiken toimintamme ydin ja tarjoamme heille aina parasta mahdollista palvelua.

 

Tarjoamme sinulle joustavan työajan, jotta saat oman arkesi rullaamaan paremmin. Meillä olet osa alan johtavaa ja kansainvälistä yritystä, jossa huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista mm. lounasedulla, virikeseteleillä sekä tarjoamalla tapaturma- ja vapaa-ajan vakuutuksen. Tiimirahalla järjestämme toimistoissa mukavaa yhteistä tekemistä.

Tarjoamme työntekijöillemme myös yhtäläiset ja monipuoliset koulutusmahdollisuudet. Voit kouluttautua tehtävääsi soveltuvilla syventävillä kursseilla, joilla tuemme osaamisesi kehittämistä. Tiimeissä tuemme toisiamme – suuren yrityksen etuna on, että osaamista ja apua kiperiinkin kysymyksiin löytyy aina. 

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää kaupallista koulutusta esim. merkonomi / tradenomi, vahvaa ammatillista osaamista ja kokemusta kirjanpidosta sekä tilinpäätöksistä. Aiemmasta tilitoimistokokemuksesta on toki etua meille tultaessa.

Omalla osaamisellasi pystyt konsultoimaan asiakasta ja kertomaan hänelle, mitä on lukujen takana. Työskentelet luontevasti ja vuorovaikutteisesti asiakkaiden kanssa ja sinulla on intoa, iloa ja halua täyttää asiakaslupauksemme: ”aina ajallaan ja oikein”, ”asiantuntija lähellä sinua” ja ”aloitteellista asiakaspalvelua.”


Näin haet tehtävää
Lisätietoja tehtävästä antaa tiimiesimies Riikka Törmänen, p. 044 410 3550.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 23.7.2018 mennessä.