(Poistunut julkaisusta)

KIRJANPITÄJÄ
ALTEN Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.5.2018

Useat muut yritykset ovat ottaneet haasteen vastaan ja aikovat rekrytoida Suomi 100 – hengessä vuonna 2018 sata uutta työntekijää, me ALTENilla otimme varaslähdön tähän tavoitteeseen ja palkkasimme jo vuonna 2017 yli 100 uutta huippuammattilaista eri toimipisteisiimme. Siksi päätimme korottaa panoksia tälle vuodelle ja tavoitteenamme on palkata vieläkin enemmän asiantuntijoita yritykseemme! Nyt Sinulla onkin mahdollisuus luoda uraa osana yhtä Euroopan suurinta teknisten alojen asiantuntijayritystä.

Suurimmat asiakkaamme toimivat prosessi- ja energiateollisuuden, raskaan teollisuuden, ICT:n ja automaatio- ja sähkötekniikan toimialoilla – me vuorostamme vastaamme asiakkaidemme tarpeisiin tarjoamalla kattavan valikoiman palveluja kyseisillä aloilla. Lisäksi meillä on vahvaa osaamista dokumentaation ja teknisen kirjoittamisen aloilla. Referenssisalkustamme löytyykin lukuisia pitkäaikaisia kumppanuussuhteita pohjoismaisten suuryritysten kanssa.

Toimintamme laajentuessa haemme nyt

KIRJANPITÄJÄÄ 

vakituiseen työsuhteeseen Hyvinkään toimipisteellemme.

Olemme ottamassa käyttöön uutta toiminnanohjausjärjestelmää ja tähän liittyen haemme vahvistusta talousosastollemme. Kyseessä uusi rooli, jossa tulet työskentelemään toisen kirjanpitäjän työparina.

Kirjanpitäjänä tehtäviisi kuuluvat mm.:

  • päivittäiset kirjanpidon rutiinit:  esim. pankkitilitapahtumien kirjaukset sekä palkkojen kirjaukset ja jaksotukset
  • kuukausikirjanpito ja täsmäytykset
  • tilinpäätökset ja viranomaisraportointi
  • kirjanpidon oikeellisuuden ja ajantasaisuuden varmistaminen

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • soveltuvaa koulutusta kirjanpidosta esim. Tradenomi
  • 2-3 vuoden kokemusta kirjanpidosta, aiempi kokemus palkanlaskennasta katsotaan eduksi
  • tehokasta ja tarkkaa työotetta
  • joustavuutta ja paineensietokykyä
  • hyviä IT-taitoja, erityisesti Excel
  • sujuvaa kommunikointia sekä suomeksi että englanniksi

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen toimenkuvan mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä työympäristössä. Sinulla on mahdollisuus kehittyä ja kehittää toimintoja kasvavassa yrityksessä.

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen englanniksi 17.06.2018 mennessä. Otathan huomioon, että hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Accounting and Administrative Manager Sanna Maarto +358 40 652 6004.