(Poistunut julkaisusta)

KIRJANPITÄJÄ
KuntaPro Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2018

Haemme kasvavaan joukkoomme

KIRJANPITÄJÄÄ

Hämeenlinnan, Porin, Tuusulan tai Kangasalan toimipisteisiimme

 

Kirjanpitäjän vastuulla ovat asiakkaidemme kirjanpitojen hoidon monipuoliset tehtävät, kuukausittainen raportointi ja tilinpäätökset.

Odotamme kirjanpitäjän tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta, laajaa kokemusta etenkin kuntien ja kuntayhtymien kirjanpidosta. Konsernikirjanpitotaito katsotaan eduksi. Työssä tarvitaan paineensietokykyä, numerotarkkuutta, hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja uusien asiakasprojektien läpiviemiseen.

Tulet menestymään kirjanpitäjän tehtävissä, kun olet numerotarkka, asiakaspalveluhenkinen ja yhteistyökykyinen. Lisäksi tulet työssäsi tarvitsemaan itsenäistä työotetta sekä monipuolisia it-taitoja. Tehtävät ovat toistaiseksi voimassaolevia.

Tarjoamme sinulle haastavia ja mielenkiintoisia työtehtäviä, mahdollisuuden kehittää osaamistasi, kannustavan työympäristön sekä mukavien työkavereiden tuen.

Lisätietoja tehtävästä Hämeenlinnassa antaa tuotantopäällikkö Anneli Toivaala, 03 621 3839, anneli.toivaala@kuntapro.fi ja Porissa tuotantopäällikkö Jan Nenonen 02 620 7731, jan.nenonen@kuntapro.fi.

 

 

Lähetäthän hakemuksesi ja CV:n viimeistään 10.6.2018

osoitteeseen anneli.toivaala@kuntapro.fi tai jan.nenonen@kuntapro.fi