(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä
Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymä HSY

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2018

Haemme HSY:n talous- ja hallintoyksikköön tilinpäätöksen taitavaa ja hyvät vuorovaikutustaidot omaavaa

KIRJANPITÄJÄÄ

Tehtäviisi kuuluvat kirjanpidon monipuoliset tehtävät päivittäisestä kirjanpidosta tilinpäätöstehtäviin. Hallitset käyttöomaisuuskirjanpidon. Osallistut myös aktiivisesti kirjanpidon prosessien ja järjestelmien kehitystyöhön.

Tarjoamme sinulle haastavia ja mielenkiintoisia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi. Tukenasi ovat asiantuntevat kollegat ja monialaisen organisaatiomme osaaminen.

Sinulla on tehtävään sopiva koulutus: esimerkiksi tradenomi, merkonomi tai vastaava tutkinto. Tehtävän menestyksellinen suorittaminen edellyttää lisäksi vähintään kolmen vuoden työkokemusta kirjanpidon tehtävistä sekä oma-aloitteisuutta ja itsenäistä työskentelytapaa. Odotamme sinulta jonkin taloushallinnon tietojärjestelmän hyvää tuntemusta. Käytössämme on MS Dynamics AX -järjestelmä. Hallitset sujuvasti MS Office-ohjelmien käytön.

Työpaikkasi sijaitsee Helsingin Ilmalassa, uusissa monitoimitiloissamme. Tehtävän palkkaus määräytyy HSY:ssä käytössä olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan ja on toistaiseksi voimassa oleva.

Lisätietoja tehtävästä antavat laskentapäällikkö Jukka Kotila (puh. 050 567 9345 tai jukka.kotila@hsy.fi) ja pääkirjanpitäjä Maija Majamaa (puh. 050 529 6553 tai maija.majamaa@hsy.fi)

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 25.5.2018 klo 15.00 mennessä:
https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?347f44ea