(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä
Murata Electronics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2018

Haemme vakituiseen työsuhteeseen Kirjanpitäjää, jonka tehtäväalueena on erityisesti käyttöomaisuuskirjanpito. Tulet osaksi ammattitaitoista tiimiä, joka tukee sinua työssäsi ja ammattitaitosi kehittämisessä. Tiimiimme sopii järjestelmällinen ja itsenäinen työskentelijä, jolla on myönteinen suhtautuminen uusin asioihin. Kuulostaako tämä sinulle sopivalta tehtävältä?

Työnkuva
Kirjanpitäjän tehtävässä hoidat itsenäisesti kansainvälisen teknologiateollisuusyrityksen käyttö- ja vaihto-omaisuuskirjanpitoa. Tehtäviin kuuluu tutkimusprojektien hallinnollista työtä esim. tilityksien valmistelua. Tulet osallistumaan yhtiön peruskirjanpidon ja kuukausikatkojen hoitamiseen sekä tilinpäätösprosessiin, mutta tilinpäätöstaito ei ole alkuvaiheessa välttämätön.

Mitä koet tässä työssä?
Tässä tehtävässä sinulla on hyvät mahdollisuudet syventää osaamistasi sekä vaikuttaa tehtävänkuvaasi osaamisesi sekä kiinnostuksesi mukaan tulevaisuudessa. Aloittaessasi meillä annamme sinulle hyvän perusperehdytyksen yrityksen käytäntöihin ja kirjanpito-ohjelmaan, minkä jälkeenkin tiimimme tukee sinua oppimisessasi. Tarjoamme kokopäiväisen vakituisen työn, jossa työskentelet liukuvan toimistoajan puitteissa. Pidämme sinusta myös hyvää huolta: työterveyshuoltomme, henkilöstöravintolamme ja erilaiset virkistysmahdollisuudet ovat käytössäsi meillä työskennellessäsi.

Onnistuaksesi tässä tehtävässä sinulla tulee olla

* vähintään kolmen vuoden kokemus FAS-kirjanpidosta
* soveltuva koulutustausta, esim. merkonomi tai tradenomi
* hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito

Sopiiko tehtävä sinulle?
Ydinosaamisesi lisäksi toivomme, että sinulla on hyvä tekemisen meininki ja suhtaudut myönteisesti uusiin asioihin. Sovit tehtävään ja tiimiimme, mikäli pidät itsenäisestä, vastuullisesta ja järjestelmällisestä työstä.

Näin olet askeleen lähempänä uutta työtäsi
Näetkö itsesi uutena Kirjanpitäjänämme? Lähetä hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera rekrytointijärjestelmäämme mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistää 22.4.2018. Pyrimme haastattelemaan henkilöitä jo hakuaikana. Mikäli sinulle jäi kysyttävää työtehtävästä, voit olla yhteydessä Piritta Järviseen, p. 040-6610648 tai Marjut Haveriseen, p. 040-668 5433.

Etkö tunne vielä meitä?
Murata Electronics Oy on osa globaalia, johtavaa elektroniikkakomponenttien ja -ratkaisujen valmistajaa Murataa, joka työllistää yli 70 000 henkilöä maailmanlaajuisesti. Vantaalla sijaitsevassa MEMS-teknologiakeskuksessamme työskentelee lähes 1000 ammattilaista. Kehitämme ja valmistamme puhdastilaolosuhteissa ainutlaatuiseen 3D MEMS -teknologiaan pohjautuvia kiihtyvyys-, kallistus- ja kulmanopeusantureita mm. autoteollisuuden kriittisiin turvajärjestelmiin ja terveysteknologian sovelluksiin. Lisätietoja yrityksestämme sekä työskentelystä meillä saat osoitteista www.murata.com ja www.muratamems.fi