(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä
Poolia Suomi Oy / Europress Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2018

Europress Group Oy

Europress Group Oy on 40-vuotias Pohjois-Euroopan johtava kierrätysteknologian laitteiden valmistaja. Liikevaihtomme vuonna 2017 oli 38 milj. euroa ja henkilöstömme määrä on 170. Vakavaraisena suomalaisena kasvuyrityksenä olemme alamme innovatiivinen suunnannäyttäjä ja edelläkävijä. Päätoimipaikassamme Keravalla suunnittelemme ja valmistamme jätepuristimia ja -paalaimia kaupan, teollisuuden ja julkishallinnon tarpeisiin. Omat myynti- ja huolto-organisaatiomme toimivat Suomen lisäksi Pohjoismaissa, Venäjällä ja lisäksi viemme laitteitamme ympäri maailmaa.

Esittely

Europress Group Oy etsii nyt kauttamme taloustiimiinsä vahvistukseksi kehityskykyistä

KIRJANPITÄJÄÄ

vakituiseen työsuhteeseen Keravalle. Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Työtehtävät

Tehtävien pääpaino on kirjanpidossa, mutta toimenkuvasi tulee sisältämään monipuolisesti erilaisista taloushallinnon tehtäviä. Tarvittaessa myös autat Ruotsin ja Norjan yhtiöiden taloushallinnossa. Vastaat muun muassa tase-erittelyistä, alv-ilmoituksista, tilastokyselyistä, kassavirtalaskelmista sekä teet valmistelevia tehtäviä kuukausittaista katkoa varten ja osallistut tilinpäätöksiin. Lisäksi avustat reskontrien hoidossa, perinnän valvonnassa ja raportoinnissa. Tulet kehittymään tehtävässä ja ottamaan tulevaisuudessa isompaa roolia konsernin kirjanpidossa.

Edellytykset

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa taloushallinnon koulutusta (esimerkiksi tradenomi/merkonomi), min. 2 - 5 vuoden kokemusta kirjanpidon tehtävistä ja olet vähintäänkin osallistunut tilinpäätöksiin esim. tilitoimistoympäristöstä. IT-taitosi ovat ajan tasalla ja etenkin Excelin käyttösi on sujuvaa. Suomen kielen lisäksi työskentelet luontevasti myös englannin kielellä, ruotsin kielen taito luetaan eduksesi.

Työntekijänä olet organisointikykyinen, tarkka, huolellinen ja joustava. Sinulla on hyvät tiimityöskentelytaidot ja olet halukas kehittymään työtehtäviesi mukana.

Edut

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän kehittyvällä ympäristötekniikan alalla.

Lisätiedot

Haethan tehtävää hakuohjeiden mukaisesti ja liitä hakemukseesi myös palkkatoiveesi.

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".