(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2018

Tehtävän kuvaus:

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96 % työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme kirjanpitäjää kokopäiväiseen ja vakituiseen työsuhteeseen.
Työpisteesi tulee sijaitsemaan Hyvinkäällä.

Asiakasyrityksemme on tilitoimisto, joka tarjoaa kirjanpidon ja taloushallinnon kattavia palveluja niin yrittäjille, yrityksille, yhdistyksille kuin säätiöillekin Hyvinkäällä sekä Hämeen ja Uudenmaan alueilla.

Etsimämme kirjanpitäjä omaa aiempaa työkokemusta kirjanpitäjän työtehtävästä ja on tilinpäätöstaitoinen. Tulet saamaan omia asiakkaita, joiden kirjanpito kokonaisuudessaan veroilmoituksineen sekä tilinpäätöksineen tulee kuulumaan osaamisalueeseesi. Koulutukseltasi olet esim. merkonomi tai tradenomi ja olet kiinnostunut työskentelemään tilitoimisto ympäristössä. Lisäksi arvostamme taloushallinnon järjestelmien nopeaa omaksumista.

Työntekijänä olet:
-asiakaspalveluhenkinen
-tarkka
-luotettava
-joustava
-positiivisen asenteen omaava
-varustettu korkealla työmotivaatiolla
-ulospäin suuntautunut
-tiimityöskentelytaitoinen

Tarjoamme vastuullisen työnkuvan, mukavat työkaverit, asianmukaiset työvälineet ja hyvän perehdytyksen.
Kyseessä on suorarekrytointi toimeksianto, eli tehtävään valittu henkilö tullaan palkkaamaan suoraan asiakasyrityksemme palkkalistoille.

Laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.