(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä
Kirkkohallitus

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.3.2018

Haemme Kirkon palvelukeskukseen vakinaiseen työsuhteeseen

Kirjanpitäjää

Kirjanpitäjän tehtävässä hoidat asiakkaidemme kirjanpitoa osana kirjanpidon tiimiä. Huolehdit itsenäisesti heidän kirjanpidostaan ja tilinpäätöksen laadinnasta. Toivomme, että olet luonteeltasi positiivinen ja hyvillä vuorovaikutustaidoilla varustettu tiimipelaaja, jolla on kiinnostusta oman asiantuntijuuden kasvattamiseen.

Tarjoamme vakinaisen työn viihtyisissä toimistotiloissa, perehdytyksen työhösi ja liukuvan työajan, jolloin voit sovittaa työn joustavasti elämäntilanteeseesi sopivaksi. Työntekopaikka on Kirkon palvelukeskuksen joko Oulun tai Porvoon toimipaikka.

Tehtävään valittavalta edellytämme soveltuvaa ammatillista koulutusta tai tutkintoa, kokemusta laskentatoimen tehtävistä. Lisäksi edellytämme hyvää ruotsin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Eduksi katsotaan kokemus SAP toiminnanohjausjärjestelmästä ja seurakuntatalouksien taloushallinnosta.

Jos pidät haasteista ja olet innostunut työskentelemään organisaatiossa, jossa on tekemisen meininki, hae meille töihin!

Palkkaus määräytyy Kirkon yleisen virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 501 (peruspalkka 2 179,63 €/kk) mukaan, minkä lisäksi maksetaan vuosisidonnaista palkanosaa, joka perustuu valitun henkilön työkokemukseen. Tehtävässä sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Hakemukset pyydämme sähköisen rekrytointipalvelumme kautta sakasti.fi/pikalinkit/Kirkon avoimet työpaikat torstaina 15.3.2018 klo 15 mennessä.