(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä
Accountor

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2018

Haemme Järvenpään toimipisteeseen kokenutta, energistä ja asiakaspalveluhenkistä kirjanpitäjää.


Vastaat kokonaisvaltaisesti asiakkaidesi taloushallinnosta yhdessä osaavien ja kokeneiden asiantuntijoiden kanssa. Olet avainasemassa ratkaisemassa asiakkaidemme monipuolisia taloushallinnon kysymyksiä. Tehtävässä tärkeänä osana on aktiivinen ja konsultoiva vuorovaikutus asiakkaidemme kanssa. Tyytyväiset asiakkaat ovat kaiken toimintamme ydin ja tarjoamme heille aina parasta mahdollista palvelua.

Numerot muuttuvat työssäsi informaatioksi, joka auttaa asiakasta menestymään omassa liiketoiminnassaan. Koet palkitsevana, että numerot täsmäävät, mutta eniten nautit työssäsi yhteydenpidosta asiakkaaseen. Haluat hyödyntää työssäsi työkaluja ja teknologioita, jotka helpottavat arjen rutiineissa. Haastat itseäsi ja haluat aktiivisesti syventää ja kehittää ammattitaitoasi.

 

Tarjoamme työntekijöillemme yhtäläiset ja monipuoliset koulutusmahdollisuudet. Voit kouluttautua tehtävääsi soveltuvilla syventävillä kursseilla, joilla tuemme osaamisesi kehittämistä sekä kannustamme sinua hyödyntämään talon sisäisiä uramahdollisuuksia. Meillä on alan parhaat työvälineet sekä mielekäs työympäristö, joka näkyy myös henkilöstössämme. Henkilöstötutkimustemme mukaan työpaikallamme on ystävällinen ilmapiiri ja hyvä yhteishenki.


Tarjoamme sinulle joustavan työajan, jotta saat oman arkesi rullaamaan paremmin. Meillä olet osa alan johtavaa ja kansainvälistä yritystä, jossa huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista mm. lounasedulla, virikeseteleillä sekä tarjoamalla tapaturma- ja vapaa-ajan vakuutuksen. Tiimirahalla järjestämme toimistoissa mukavaa yhteistä tekemistä.

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää kaupallista koulutusta (esim. merkonomi / tradenomi) sekä kokemusta kirjanpidosta ja tilinpäätöksistä useamman vuoden ajalta. Aiemmasta tilitoimistokokemuksesta on etua. Omalla osaamisellasi pystyt konsultoimaan asiakasta ja kertomaan hänelle, mitä on lukujen takana. Työskentelet luontevasti asiakkaiden kanssa ja sinulla on intoa, iloa ja halua täyttää asiakaslupauksemme: ”aina ajallaan ja oikein”, ”asiantuntija lähellä sinua” ja ”aloitteellista asiakaspalvelua.”Näin haet tehtävää
Lisätietoja tehtävästä antavat tiimiesimies Minna Suosilta, p. 040 709 7775 sekä palvelujohtaja Jari Pöllänen, p. 040 503 2202.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 2.3.2018 mennessä.