(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä
Paikallispankkien PP-Laskenta Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2018

Haemme nyt Espoon Leppävaaraan

Kirjanpitäjää

Toimit osana kirjanpitotiimiämme ja hoidat itsenäisesti sinulle nimettyjen asiakkaidemme kirjanpitoa ja tilinpäätöksiä. Haluat omalla toiminnallasi mahdollistaa sen, että asiakkaamme voivat olla tyytyväisiä tuottamiimme palveluihimme.

Jotta voit onnistua tehtävässä, tarvitset kaupallisen koulutustaustan lisäksi kokemusta kirjanpitäjän tehtävistä, mieluiten pankki- ja rahoitusalalla. Nautit itsenäisestä työstä ja sinulta löytyy joustavuutta sopeutua arjessa eteen tuleviin tilanteisiin. Pidät vastuullisesta ja asiakaslähtöisestä työstä. Saat asiat sujumaan järjestelmällisesti ja tarkasti muuttuvissakin tilanteissa. Olet innokas oppimaan uutta ja laadukas työn jälki on sinulle kunnia-asia. Hyödyt myös, mikäli pystyt kommunikoimaan työhösi liittyvissä asioissa ruotsin kielellä.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan finanssialan muuttuvaan maailmaan taloushallinnon palveluiden parissa. Työyhteisössämme vallitsee positiivinen syke, teemme töitämme viihtyisissä toimitiloissa ja henkilöstöetumme ovat hyvällä tasolla.

Tartu haasteeseen ja jätä hakemuksesi alla olevan linkin kautta viimeistään 19.2.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehityspäällikkö Mikko Tilli puh. 050 302 3462.

https://www.samlink.fi/urapolku/