(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä
Realia Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2018

Vahvaa kasvuamme tukemaan haemme Helsinkiin Pitäjänmäen pääkonttorillemme

KIRJANPITÄJÄÄ

Tehtäviisi kuuluvat konsernin taloushallinnossa laajasti eri kirjanpitotehtävät mukaan lukien tytäryhtiöiden tilinpäätökset. Osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan pääset osallistumaan myös talousprosessien- ja kirjanpitojärjestelmien kehittämiseen. Lisäksi sinulla on mahdollisuus olla mukana yritysostojen fuusioissa ja integraatioissa.

Sinulla on hyvä taloushallinnon osaaminen ja kokemusta kirjanpitotehtävistä. Tehtävässä menestymistäsi tukee lisäksi soveltuva kaupallinen koulutus. Eduksesi katsotaan tilinpäätöstaidot sekä konsernilaskennan osaaminen. Tehtävässä on mahdollista hyödyntää myös aiempaa kokemustasi taloushallinnon toimintatapojen ja -järjestelmien kehittämisestä.

Tehtävässä tarvitaan vahvaa organisointi- ja paineensietokykyä, sillä työtä rytmittävät toisinaan tiukatkin aikataulut. Sinulla on itsenäinen ja järjestelmällinen ote työhön sekä liiketoimintalähtöinen asenne.

Tarjoamme Sinulle laajan, itsenäisen ja vastuullisen tehtävänkuvan Pohjoismaiden suurimman asuntojen, kiinteistöjen ja toimitilojen välitykseen sekä hallintaan erikoistuneesta asiantuntijapalvelukonsernissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa talouspäällikkö Sari Ståhlberg puh. 050 403 2779 soittoaikoina torstaina 8.2. klo 13–14 sekä torstaina 15.2. klo 10–11.

Hae tehtävää 18.2.2018 mennessä osoitteessa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?6f773c65.
Liitä mukaan ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi.