(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä
Kirkkohallitus

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2018

Haemme Kirkon palvelukeskukseen, Oulun toimipaikkaan
vakituiseen työsuhteeseen

Kirjanpitäjää (2)

Kirjanpitäjän tehtävässä hoidat asiakkaidemme kirjanpitoa osana kirjanpidon tiimiä. Huolehdit itsenäisesti heidän kirjanpidostaan ja tilinpäätöksen laadinnasta. Toivomme, että olet luonteeltasi positiivinen ja hyvillä vuorovaikutustaidoilla varustettu tiimipelaaja, jolla on kiinnostusta oman asiantuntijuuden kasvattamiseen.

Tarjoamme vakituisen työn viihtyisissä toimistotiloissa, perehdytyksen työhösi ja liukuvan työajan, jolloin voit sovittaa työn joustavasti elämäntilanteeseesi sopivaksi. Jos pidät haasteista ja olet innostunut työskentelemään organisaatiossa, jossa on tekemisen meininki, hae meille töihin!

Eduksi katsotaan

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa ammatillista koulutusta tai tutkintoa, kokemusta laskentatoimen tehtävistä sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Eduksi katsotaan hyvä ruotsin kielen osaaminen, kokemus SAP toiminnanohjausjärjestelmästä ja seurakuntatalouksien taloushallinnosta.

Palkkaus

Palkkaus määräytyy Kirkon yleisen virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 501 (vähimmäispalkka 2 179,63 €/kk) mukaan, minkä lisäksi maksetaan vuosisidonnaista palkanosaa, joka perustuu valitun henkilön työkokemukseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa taloushallinnon palveluesimies Päivi Sarkkinen, (p. 040 1426 609) 22.2.2018 klo 9 - 11 tai 27.2 klo 9-11

Hakemus ja ansioluettelo pyydetään toimittamaan sähköisen rekrytointipalvelun kautta sakasti.evl.fi/kipa/tyopaikat 1.3.2018 klo 15 mennessä.